На 14 декември се очаква слънчево затъмнение, което ще бъде

...
На 14 декември се очаква слънчево затъмнение, което ще бъде
Коментари Харесай

Последното слънчево затъмнение през 2020 г.: За какво предупреждават астролозите

На 14 декември се чака слънчево затъмнение, което ще бъде петото през изтичащата година. Наблюдението на явлението в множеството геолокации няма да е допустимо: то ще бъде очевидно единствено в южното полукълбо. Според астролозите 14 декември ще бъде последният ден, в който можете да преиграете тази или онази обстановка без отрицателни последствия.

Надвисналото събитие е повтаряне на това, което стана на 4 декември 2002 година След това имаше терористична офанзива в Чечения, несполучлив държавен прелом в Туркменистан и политически съмнения в Кения. Днес обстановката в света е по-напрегната, тъй че последствията могат да бъдат доста по-лоши.

Астролозите приканват да не позволявате на нещата да се развиват на дамотек, да не планирате значими срещи и събития. Не би трябвало да разчитате на някого: би трябвало да извършите всичко сами, защото по-нататъшните събития могат да зависят от едно нещо. Необходимо е да се увеличи равнището на отговорност, както и толерантността. Не всичко ще се получи, коства си да се смирите. Някои компликации ще бъдат позволени с течение на времето сами: Вселената сама ще разполага с това, с каквото би трябвало да продължи.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР