На 10 април е квадратурата между Меркурий с Плутон. Влиянето

...
На 10 април е квадратурата между Меркурий с Плутон. Влиянето
Коментари Харесай

Квадратура на Меркурий с Плутон: Бъдете внимателни!

На 10 април е квадратурата сред Меркурий с Плутон. Влиянето на всеки аспект стартира да се усеща авансово и въздейства и след датата.

Денят ви може да не стартира добре още вкъщи, само че в границите на няколко часа, в случай че сте някъде другаде всичко да се стовари на главата ви, като се стартира от публичното въодушевление. Лесно могат да зародят разногласия за всичко.

Днес би било по-добре да пандизите вратата на офиса или дома си и да се концентрирайте единствено върху заниманията си или работата, тъй че да се справите доста по-добре, в сравнение с в случай че непрекъснато ви безпокоят. Когато приключите с всичко, което в началото сте възнамерявали за през днешния ден, медитирайте малко, намерете повода за казуса си и разрешете насъбраното си напрежение.



Плутон е обвързван с нашето подсъзнание, нашата сянка. Където има мощно вътрешно напрежение, има предпочитание и ентусиазъм за фрапантна смяна и избавление. Той носи най-вътрешната ни спяща сила. Това, което се появява тук, избухва със стихийна мощ. Плутон се бори уверено за властта. Разрушава всичко, експлодира, само че с заричане за смяна, за развиване. Чрез тествания и мъчителни принуди можем да достигнем до по-висок стадий на развиване посредством него.

Меркурий свързва духа и тялото, материята и душата, той е обвързван с всичко, което показва придвижване, връзка, другарство. Следователно Меркурий включва всички форми на другарство, писане, превоз, търговия.



Когато тези две планети се съберат, ние сме съвсем раздрани от чувството, че е нужна смяна в избрани области от живота ни и този напън може да се ускори в нас. Искаме да вършим всичко с всички сили и чакаме същото и от другите. Опасността от това е, че можем да се придържаме към личните си хрумвания до самия край, даже в случай че може да си навредим. В такива случаи е доста мъчно да се приспособяваме, да станем самоуверени и да почувстваме мощно предпочитание за заличаване, което желаеме да разбираем с желанието за иновация.

Можете да се окажете в битка за власт, да се натъкнете на хора, които желаят да ви наложат волята си, или може би да го извършите сами.

Можете елементарно да намерите истини, които са ваши, които сте осъзнали, като се задълбочите.

Лесно можете да извършите грешката мислите ви да вървят в посока, която ви води надълбоко, само че толкоз, че едвам можете да се придържате към светлината.



Лесно може да се случи да се забъркате в мощни спорове, тъй като може елементарно да изригнете като вулкан, в случай че някой поддържа връзка с вас по метод, който отива надълбоко или ви удря мощно...

Можете елементарно да се потопите в обстановки, в които се смесват тематики за операция, послушание или надзор... Лесно можете да видите към себе си, в обществените мрежи, че хората са доста ядосани, напрегнати, ненадейно избухват...

Можете елементарно да се почувствате претрупани от обстоятелството, че има неща, хора, обстановки, които не можете да контролирате.

Бъдете деликатни!
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР