МВР е прикрило просташка атака на ГЕРБ към Продължаваме промяната“,

...
МВР е прикрило просташка атака на ГЕРБ към Продължаваме промяната“,
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: Ванчо Овцата от ГЕРБ запечата бус на ПП с пяна, МВР-Сандански замете скандала

Министерство на вътрешните работи е прикрило просташка офанзива на ГЕРБ към „ Продължаваме промяната “, станала на площада в Сандански на 10 март, издаде извънредно пред Narod.bg свидетел на вандализма. Дивашкият екшън се заформил, откакто гербопитекът Иван Чалъков с всичко казващия прякор Ванчо Овцата запечатал с полиуретанова пяна микробуса на Политическа партия.

Ето цялостния текст на сигнала до Narod.bg:

Здравейте, желая да ви осведомявам за един случай, станал на 10 март в Сандански по време на предизборно мероприятие на коалиция ПП-ДБ и съдружие Боец на площада в курортния град.

След като бе сложена статуята с чекмеджетата на площада, кандидат-депутатът от ГЕРБ Георги Георгиев реши да провежда вандалски акт против микробуса на ПП-ДБ.

 „ Искам да ида в Народното събрание “: Георги Георгиев се моли да стане депутат….

Реклама

Въпросният уличник Георгиев е №4 в листата на ГЕРБ за Благоевградска област. Бивш ръководител е на ОбС-Сандански, като по негово време станаха най-големите пакости в общината. Името му е забъркано в куп кавги, като да вземем за пример договорка с едни машини втора ръка за чистотата на стойност 900 000 лева

Има и формирано дело в Районен съд-Петрич за пазаруване на гласове, голям брой очевидци признаха, че са получили полза, с цел да гласоподават за ГЕРБ и преференция 104 на предходния избор.

Този човек изкарва 1600 преференциални гласа в личната община (сами разбирате какъв брой е „ харесван “) и 2200 преференциални гласа в региона (как ли ги изкарва, като никой не го познава там?)

Да се върнем на случая с буса:

Гербаджията дал пари на Снежана Ибришимова – негова асистентка, наказана и уволнена за корист с пари от Агенция обществено подкрепяне в Сандански, да купи пяна от близкия до офиса на ГЕРБ Сандански магазин. След което правилният му другар Иван Чалъков – Ванчо Овцата, член на общинското управление на ГЕРБ, запечатва вратите на микробуса с пяна.

За страдание казусът беше затрупан и не стана обществено притежание, макар че и Снежана Ибришимова, и Иван Чалъков бяха викани на разпит в РПУ-Сандански.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР