Мрежата за зареждане на елавтомобили по германските аутобани се разраства.

...
Мрежата за зареждане на елавтомобили по германските аутобани се разраства.
Коментари Харесай

Мрежата за зареждане по германските аутобани се разраства

Мрежата за зареждане на елавтомобили по немските аутобани се разраства. Това откри гастроприложението drive & dine в скорошно изследване. От 2021 година приложението дава опция на пасажерите да намерят подобаващи заведения за хранене по своя авто маршрут и по този метод да употребяват почивките по най-хубавия метод.

В оптимален радиус от шест километра от автомагистралата на потребителите се предлага избор от разнообразни заведения за хранене. Освен за хранене, почивката може да се употребява и за зареждане на автомобила, тъй като от ден на ден и повече заведения за хранене оферират на своите гости такава алтернатива.

Това демонстрират данните от drive & dine за 2022 година Според тях всеки трети ресторант към този момент има зарядна станция - непосредствено на място или на пешеходно разстояние на най-много 300 метра. Това проучване демонстрира, че заведенията за хранене от ден на ден се приспособяват към актуалната обстановка и употребяват капацитета на станциите за зареждане за привличане на нови клиенти.

С премиум версията на drive & dine потребителите могат да филтрират заведения за хранене съгласно специфични функционалности като станции за елзареждане против еднократна такса от 2,99 евро. Посочен е видът на зарядната станция с мощноста в кВт.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР