Москва. Лидерът на Либерално-демократическата партия на Русия (ЛДПР) Владимир Жириновски

...
Москва. Лидерът на Либерално-демократическата партия на Русия (ЛДПР) Владимир Жириновски
Коментари Харесай

„Московский комсомолец“: Жириновски е приет в болница в тежко състояние

Москва. Лидерът на Либерално-демократическата партия на Русия (ЛДПР) Владимир Жириновски е приет в болница с ковид. Болестта е засегнала съществено колоритния съветски политик, макар обстоятелството, че той, съгласно самия него, е бил неведнъж имунизиран. Според някои източници седем, съгласно други - осем пъти. Експертите обаче считат, че политикът очевидно е отишъл прекомерно надалеч в желанието си да се защищити, написа съветският вестник “Московский Комсомолец “

Академикът на Руската академия на науките, вирусологът Виталий Зверев сподели пред „ Телеграм канала Ura.ru, че водачът на ЛДПР е „ унищожил “ имунитета си с честите имунизации.

„ Влияе на имунната система. Ако приказваме за „ Спутник V “, там има жив аденовирус, там също се образува имунитет “, сподели експертът.

Вирусологът добави, че никой не е провеждал сходни опити (с голям брой ваксинации), тъй че специалистът прикани хората да не следват образеца на Владимир Жириновски

Според някои известия политикът има увреждане на белите дробове от 50 до 75 %.

От своя страна пресслужбата на Либерално-демократическата партия съобщи, че водачът им се усеща добре и продължава да работи.

По-късно се появи информация, че лекарите от Централната клинична болница са решили да слагат водача на Либерално-демократическата партия Владимир Жириновски на изкуствено дишане. По-рано беше обявено, че той е признат в болничното заведение в Кремъл с двустранна пневмония заради коронавирусна зараза.

Според „ Телеграм “ канала Readovka, базирайки се на представител на партията му, 75-годишният политик се е разболял от ковид преди две седмици. И първоначално болестта е протичало в лека форма, тъй че водачът на партията е работел през цялото това време. Преди три дни обаче положението му се е влошило и Владимир Жириновски е бил незабавно настанен в болница.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР