Монтанчани изреваха от местна бизнесдама, съобщи BulNews. С медията се

...
Монтанчани изреваха от местна бизнесдама, съобщи BulNews. С медията се
Коментари Харесай

Монтана проплака от местна бизнесдама

Монтанчани изреваха от локална бизнесдама, заяви BulNews. С медията се свърза пострадал, който описа за наглата скица, в която е попаднал.

По думите на 32-годишния Найден П. от Монтана през февруари 2020 година той е превел на шефа на компания „ Капитал Партнер Нетуърк МТ “ ЕООД Мая Т. сумата от 3490 лева Мъжът описа, че 55-годишната бизнесдама, която управлява сдружението за счетоводни бизнес съвещания, се е свързала с него и го е помолила да ѝ помогне, защото била изнудвана от мъж от Враца. Тя му споделила, че той я заплашва и парите ѝ трябват незабавно.

„ Познаваме се от обща компания, не сме близки, само че взех решение да ѝ оказа помощ, а тя даде обещание, че до седмица ще ми върне парите “, сподели пострадалият.
Найден показа, че е превел парите на 12 февруари, а към този момент близо година Мая дава обещание да му върне сумата след седмица-две и намира оправдания.
По негови думи той не е единственият пострадал от схемата.

„ Чувам, че е завлякла доста хора с пари и се оправдава по същия метод, че я заплашват и се опасява “, още сподели Найден.

Справка в „ Търговски указател и указател на юридическите лица с нестопанска цел “ демонстрира, че против сдружението „ Капитал Партнер Нетуърк МТ “ ЕООД са заведени каузи за корист с доверието на хората и взимане на пари на заем, които не се връщат.

„ Към момента има наложени запори на компанията ѝ, като по документи тя не действа. За последната година тя е с нулев доклад, допускам е поради укриване на налози “, съобщи Найден.

Той описа, че от февруари до в този момент води непрекъсната преписка с Мая, която не стопира да дава обещание, че ще върне парите, само че това по този начин и не се случва.
Мъжът се надява тя да понесе следствията си и да върне парите на хората, които е завлякла и предизвестява останалите да внимават, с цел да не станат жертви на наглата скица.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР