Момченцето бе представено официално на обществотоОт кадрите на младото семейство

...
Момченцето бе представено официално на обществотоОт кадрите на младото семейство
Коментари Харесай

Най-накрая светът видя кралското бебе

Момченцето бе показано публично на обществото
От фрагментите на младото семейство се вижда, че Меган наподобява ужасно в бяла рокля. Бебето е в ръцете на татко му, увито със снежнобяла пелена. Младата майка придържа главата му с ръка, сложена върху плетената му шапчица.

" Това е магия, това е в действителност необикновено. Аз имам двамата най-хубави мъже на света и съм в действителност щастлива ", показа Меган и посочи, че бебето е умерено и има най-сладкия темперамент.

На въпрос на кой наподобява, принц Хари уточни, че в идващия един месец той и обичаната му ще схванат. " Всички споделят, че бебетата се трансформират доста през първите две седмици... Той се трансформира с всеки минал ден, кой знае... ", разяснява щастливият баща.

Херцогът и херцогинята на Съсекс са избрали една от залите на " Уиндзор ", с цел да създадат първите си фотоси с бебето.

Най-новият член на английското кралско семейство се появи на бял свят в 05:26 часа на 6 май. Родителите му оповестиха радостната вест по-късно следобяд.

Бебето, което към този момент бе посетено от Елизабет Втора, към момента няма име.

Първородният наследник на принц Хари и брачната половинка му се подрежда на седмо място по заместничество на трона. Той е и осми подред правнук на 93-годишната кралица. Освен това ще има двойно поданство - както английско, по този начин и американско.

Все още не е ясно къде тъкмо се е родило момченцето. Според спекулациите в медиите на Острова, наследникът на Хари и Меган е проплакал в частна болница, където престоят на вечер коства към 15 000 лири.

" Изключително съм разчувствуван да ви оповестя, че аз и Меган станахме родители на момче тази заран. На едно доста крепко момченце. И двамата са добре. Това беше необикновено прекарване. Не знам по какъв начин дамите се оправят, те в действителност правят чудеса, не мога да си го обясня. И двамата сме извънредно щастливи и благодарим на всички, които ни подкрепяха. Все още не знаем по какъв начин ще кръстим бебето, обмисляме имена. Раждането се забави малко, тъй че имахме време да помислим ", показа в понеделник принц Хари.



 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР