Може да се наложи Великобритания да запази някои мерки, за

...
Може да се наложи Великобритания да запази някои мерки, за
Коментари Харесай

Ограниченията във Великобритания може да останат до ваксинирането на всички пълнолетни

Може да се наложи Англия да резервира " някои ограничения ", с цел да ограничи разпространяването на COVID-19, досега, когато цялото възрастно население бъде имунизирано, сподели през вчерашния ден Сюзън Хопкинс - ръководещ шеф на " Пъблик хелт Ингланд " - изпълнителната организация при министерството на опазването на здравето, представена от Ройтерс.

Мисля, че някои ограничения може да останат в действие до момента в който цялото население бъде имунизирано, най-малко до имунизирането на пълнолетното население, сподели Хопкинс по телевизия " Скай нюз ".

Дори и тогава обаче, мисля, че ще би трябвало да знаем повече за естеството на разпространяването, преди да може да освободим всичко и да се върнем към живота отпреди, предвижда Хопкинс.

До момента във Англия първа доза ваксина са получили към 13,5 милиона души, страната вкарва и непоколебим граничен надзор. Това прави нелегално пътуването на отмора, с цел да се предотврати донасянето на нови варианти на ковид от чужбина.

Министрите бяха подложени на критика, в това число и от членове на Консервативната партия на премиера Борис Джонсън, за това, че дават смесени сигнали по отношение на разхлабването на рестриктивните мерки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР