Може би престъпниците са не една, ами две крачки напред.

...
Може би престъпниците са не една, ами две крачки напред.
Коментари Харесай

Цялата държава дири грабителите от Сапарева баня под дърво и камък, а кримипсихолог ги направи на пух и прах

Може би нарушителите са не една, ами две крачки напред. Това съобщи кримипсихологът Росен Йорданов в ефира на bTV по отношение на това, че 150 души преследват 3-ма за разрушения банкомат в Сапарева баня. Той добави, че позволява, че уличените са тъкмо тези и дават отговор и на профила. " Трябва да имаш престъпен опит и кураж да го направиш. Хората и групите, които могат да извършат разбиването на банкомата не са толкоз доста. Трябва да са готови ", сподели той.

Запитан дали в действителност са хора от Перник Йорданов сподели: " Не мога да го настоявам изрично. Много пъти във връзка с обири и грабежи групи от Перник и близки градове гастролираха в медиите. Няма да не помни когато група крадци от Перник си стояха 3 месеца в София, оглеждаха обекти, удряха ги и след това изчезваха ".

" Това са хора от незаконната кариера, явно е. Сигурно имат и доста други закононарушения ", добави той.

На въпрос до каква степен може в сходни акции да вземат участие и хора от вътрешното министерство и запитан за разрушената от ГДБОП наркобанда, покровителствана от служител на реда, Йорданов сподели: " Аз в това студио стартирам да ставам черна станция, само че няма по какъв начин системата да боледува толкоз от дълго време. Има непосредствено систематизиране на облагата, грозно е. Имаше едно лице и в " Студентски град ", което най-после арестуваха. За него всички знаеха, даже хлапетата, че той покровителства разпределението на опиати там ".

" Очевидно има някаква успеваемост и икономическа логичност при нарушителите, с цел да разрушават банкоматите. Щом нещо върви и носи бърза облага с най-малък риск, то се прави ", добави кримипсихологът.

БЛИЦ напомня, че издирването на обирджиите продължава , а малко по-рано през днешния ден пък специалист по защита и сигурност направи горещи разкрития за обирджиите, по какъв начин са работили и кой е огромният губещ от удара им .

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР