Мохамед Джалал Ал Райси, генерален директор на новинарската агенция на

...
Мохамед Джалал Ал Райси, генерален директор на новинарската агенция на
Коментари Харесай

Генералният директор на новинарската агенция на ОАЕ председателства 49-ата генерална асамблея на ФАНА

Мохамед Джалал Ал Райси, общоприет шеф на новинарската организация на Обединените арабски емирства (УАМ) и ръководител на Висшия учредителен комитет на Световния медиен конгрес ръководи 49-ата конференция на Генерална асамблея на Федерацията на арабските новинарски организации (ФАНА) , съобщи УАМ. Форумът стартира през вчерашния ден в Абу Даби и се организира редом с първата сесия на Световния медиен конгрес.

На конференцията участваха Фарид Аяр, общоприет секретар на ФАНА, представители на 14 осведомителни организации, наблюдаващи и посетители. Те разискаха настоящи проблеми в медийния бранш.

" Висшият учредителен комитет на Световния медиен конгрес има удоволствието да ви приветства с добре пристигнали на това интернационално събитие, което сплотява Изтока и Запада, Юга и Севера. Благодарим ви за скъпото ви присъединяване в разнообразни новинарски организации и преса, радио, телевизия и цифрови медии “, сподели Ал Райси.

Генералният шеф на УАМ акцентира, че отговорността към ФАНА нараства с всеки минал ден в светлината на бързото развиване, на което сме очевидци в света като цяло, в частност и в медийната промишленост. Той се обърна към участниците на събитието и съобщи, че, с цел да могат да посрещнат провокациите, от тях се изисква да продължат да обмислят, да възнамеряват и да работят дружно. Те би трябвало да проучат значимите въпроси, свързани със основаването на публикации, с достоверността на посланието, което публикациите насочат и с професионалната нравственос.

" ФАНА също сътвори мрежа от връзки на тясно съдействие с новинарски организации в Европа, Азия и Латинска Америка, както и с сходни районни и интернационалните органи, в допълнение на другите си достижения на арабско равнище посредством използване на стратегии за образование и подготовка за всички фрагменти на новинарски организации “, добави Аяр.

Източник: Българска телеграфна агенция
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР