Моделката и инфлуенсър Александра Богданска отново изпадна в премеждия на

...
Моделката и инфлуенсър Александра Богданска отново изпадна в премеждия на
Коментари Харесай

Нова драма с Александра Богданска. Направи беля

Моделката и инфлуенсър Александра Богданска още веднъж изпадна в инциденти на пътя, откакто от известно време насам е нарицателно за погрешно паркиране, слагане на скоби и заплащане на санкции. Този път хубавицата съумя да се натресе в бордюр и да счупи бронята на колата си, до момента в който пътува със сина си Габриел от детска градина. 

Червеният Dodge на моделката несъмнено претърпя доста в ръцете й, тъй като това е следващ сходен случай. Сефтето Богданска прави при започване на тази година, когато обаче одобри нещата много положително. Тогава излезе бързо от обстановката - залепи бронята с тиксо и си продължи по пътя.
-->


Този път обаче, както самата тя отбелязва, е по-различно, тъй като Богданска много се е разстроила от обстановката. Все отново, три били нещата, които й помогнали да се оправи и в този момент преодолее случая. Първото - синът й Габриел, за който Алекс споделя, че й е споделил, че всичко ще бъде наред " и всичко е наред, тъй като сме здрави и сме дружно ", прибавя още моделката пред " Телеграф ".

Сподели и друго - по какъв начин една жена я догонила й и споделила, че е страхотна, без да я познава, също така прочела и благо известие от почитател в Инстаграм, посредством, на което съумяла да вдигне духа си.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР