Моделите 24G4X и 27G4X се отличават с изцяло нов дизайн,

...
Моделите 24G4X и 27G4X се отличават с изцяло нов дизайн,
Коментари Харесай

AOC GAMING 24G4X и 27G4X – нови монитори със смел дизайн


Моделите 24G4X и 27G4X се отличават с напълно нов дизайн, въодушевен от необикновената хармония на стелт самолетите и техния  изсечен контур (снимка: AGON by AOC)

Компанията за гейминг монитори и ИТ аксесоари AGON by AOC стартира годината с напълно нова серия от продуктовата линия AOC GAMING. Мониторите от серията G4 има т изцяло нов грациозен дизайн и са досто й н и наследни ци на всепризната G2 серия.

23,8-инчовият AOC GAMING 24G4X и 27-инчовият 27G4X разполагат с Fast IPS панели за точни цветове и необятни ъгли на видимост, още по-бърза периодичност на освежаване от 180 Hz, време за реакция до 1 милисекунда GtG и NVIDIA G-SYNC съгласуемост. С авангардни функционалности и самоуверен външен тип, новите модели са подготвени да подобрят гейминг преживяването както за запалянковци, по този начин и за състезатели в електронните спортове.

И двата монитора разполагат с периодичност на освежаване от 180 Hz, което значи равномерен и радушен геймплей. В сходство с 24-инчовите и 27-инчовите размери на екраните, Full HD (1920×1080) резолюцията разрешава на геймърите да реализират висока периодичност на фрагментите с множеството от всеобщите графични процесори.

Отвъд гейминга, мониторите могат да се оправят и с леки задания за редактиране на изображения, видео или стрийминг онлайн, с помощта на Fast IPS панелите с точни цветове и необятни ъгли на видимост. Панелите обезпечават и времена за реакция до 1 милисекунда GtG.

Накратко, тези модели са основани за геймъри, които изискват изключителна точност и изясненост, с цел да могат да отстраняват съперниците си в FPS, Battle Royale или сходни заглавия с бързо и интензивно деяние, а замъгляванията остават в предишното.

23,8-инчовият AOC GAMING 24G4X и 27-инчовият 27G4X разполагат с Fast IPS панели за точни цветове и необятни ъгли на видимост (снимка: AGON by AOC)

Мониторите поддържат и HDR10, като получават HDR сигнали за ярки и динамични изображения. И двата модела употребяват променлива периодичност на освежаване и са съвместими с NVIDIA G-SYNC, което отстрани накъсването или дроповете за равномерен геймплей.

Моделите 24G4X и 27G4X се отличават с напълно нов дизайн, въодушевен от необикновената хармония на стелт самолетите и техния  изсечен контур. Двата монитора имат по-компактна основа отпреди – по едно и също време стилна и функционална, осигуряваща задоволително място за клавиатури и мишки по време на интензивни сесии в електронните спортове.

С универсални тъмносиви акценти и триъгълни форми на гърба, тези монитори имат съвременен външен тип, който безпроблемно пасва на разнообразни гейминг системи.

Точно като новия си външен тип извън, 24G4X и 27G4X се отличават със пресен, подсъзнателен и радушен екранен екран (OSD: On-Screen Display) от вътрешната страна, което дава опция на геймърите да персонализират своето образно преживяване. Също по този начин, потребителите могат да трансформират настройките на монитора съгласно желанията си благодарение на лек програмен продукт AOC G-Menu.

OSD разрешава на потребителите да задействат гейминг функционалности, като новия образован мерник, който може да промени цвета на точката на прицелване по отношение на фона – това усъвършенства точността на прицелване и дава на геймърите преимущество в спортните игри.

Подобрени от предни генерации модели на AOC GAMING, тези монитори са отговорно опаковани с хартиена поставка, с цел да се понижи въздействието им върху околната среда.

Отвъд гейминга, мониторите могат да се оправят и с леки задания за редактиране на изображения, видео или стрийминг онлайн (снимка: AGON by AOC)

И двата модела разполагат с ергономична стойка, която разрешава контролиране на височината, въртенето, наклона и завъртането за удобни гейминг сесии. Това разрешава на потребителите да седят със здравословна поза и им дава опцията да употребяват мониторите освен за гейминг, само че и за всекидневно учене или работа. Благодарение на елегантния дизайн на основата, те стоят устойчиво и заемат по-малко място на бюрото.

Тъй като са Flicker-Free и разполагат с режим LowBlue, мониторите разрешават на потребителите да играят комфортно и през късните часове. А за геймърите, които употребяват рамена за монитори, моделите оферират алтернатива за монтиране на VESA.

Благодарение на своя 3-странен безрамков дизайн, те са изключително подобаващи за съоръжения с няколко монитора. Вградените усилватели и излаз за слушалки разрешават на потребителите да реализират цялостна гейминг организация за минути.

AOC GAMING 24G4X и 27G4X ще бъдат налични на нашия пазар от края на януари 2024 година на целесъобразна цена на дребно надлежно 331 лева и 390 лева с Данък добавена стойност. Мониторите се оферират с 3-годишна гаранция.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР