Модата задължително е във фокуса на всяко градско момиче заради

...
Модата задължително е във фокуса на всяко градско момиче заради
Коментари Харесай

Модна битка определя най-любимия роден бранд

Модата наложително е във фокуса на всяко градско момиче поради потребността ни да заявим персоналния си жанр, да открием себе си и да сме част от онази стилна, цветна и красива действителност, която не е единствено на кориците на списанията, а на всички места към нас. Все повече български брандове минават в категорията „ обичани ”, запълвайки трайно дрешника ни. А фактът, че бутиковите им авторски сбирките са неповторими, ги прави още по-желани и търсени.

За да слагат българските фешън марки в светлината на прожекторите и да поддържат марките, които заслужават повече внимание и известност, от Savex за трета година провеждат онлайн състезанието Savex4Fashion , в който вашият глас ще определи победителя.  

За вашия глас ще се борят 14 фешън марката и всеки от тях ще ви зарадва със специфични награди! Нека дружно изберем своя любим измежду българските дизайнери и производители, с помощта на които се усещаме неповторими, специфични и разнообразни. Можем да го създадем тук.

Първото издание на състезанието се организира през 2019 година, a марките, взели участие в конкуренцията тогава, както и идващите години, добиха огромна известност. Това единствено потвърждава, че етикетът Made in Bulgaria не е присъда, а статут, който съумява да покори както алените килими в Холивуд, по този начин и стилните сцени на Милано и Париж, а Savex не престават неуморно да работят за идеята.

Нека дружно да определим кой е  "

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР