Мобилният портфейл е високотехнологично приложение за всички настоящи клиенти на

...
Коментари Харесай

ONE wallet by Postbank – решение от ново измерение

Мобилният портфейл е високотехнологично приложение за всички сегашни клиенти на Пощенска банка, които разполагат със смарт телефони с операционни системи Android и iOS, и е част от богатото портфолио с цифрови услуги на банката. Разнообразните му благоприятни условия обезпечават експедитивност, улеснение, отбрана и независимост при разплащания във всички търговски обекти в страната и чужбина, в които е разполагаем безконтактен ПОС терминал. Освен това, клиентите на банката могат да трансферират неотложно и гратис средства по сметка на свои родственици или другари, също употребяващи приложението. Клиентите получават още опция за разплащане, без даже да употребяват телефона си, в случай че разполагат с Apple Watch, Garmin или FitBit смарт часовник , поддържащ някоя от следните услуги: ApplePay, Garmin Pay или FitBit Pay.

Но по какъв метод богатите характерности на цифровия портфейл надвишават тези на картата или на заплащането в брой? Приложението ти дава опция да добавиш всяка една от физическите си карти от Пощенска банка, както и картите си за преданост в него, с цел да бъде всичко належащо постоянно с теб и да не се постанова да ги носиш при извършване на покупки. Ангажименти, които минимизираш стремително, а това е от значително значение в живота, когато работата завладява всяка секунда и всеки миг от деня се усеща като конкуренция с времето.
Нови благоприятни условия за новите привички
С ONE wallet by Postbank всеки самостоятелен клиент на Пощенска банка може да откри точно решение на своите потребности, а той е напълно разполагаем, с цел да бъде правилен асистент. Приложението се смъква елементарно с QR кода от визията или от интернет магазина на съответната операционна система. За регистрацията е належащо да ползваш данните си за вход в интернет банкирането e-Postbank или да въведеш данните на някоя от банковите си карти, издадени от банката. След регистрация всичките ти сметки и карти от банката се пресъздават автоматизирано в приложението, а ти избираш коя карта да бъде главната, с която да се разплащаш. По всяко време може да управляваш използването на картите по другите канали или краткотрайно да блокираш дадена - единствено с няколко клика. Като бонус получаваш и безвъзмездна виртуална карта , която можеш да ползваш както с One Wallet, по този начин и при извършване на покупки онлайн, за в допълнение равнище на отбрана и сигурност.

Дигиталният портфейл ONE wallet by Postbank е в изгода и при ръководството на твоите финанси. Той ти дава детайлна информация с хронологията на преводите по твоите сметки и карти от банката и служи за лесна метаморфоза и създаване на нови спестовни привички.

Повече информация за мобилния портфейл може да бъде получена на телефон 0700 18 555 (Център за обслужване на клиенти), къс номер *7224, на имейл, както и на формалната Фейсбук страница на Пощенска банка, на или на.

по какъв начин елементарно можете да се регистрирате и да плащате непосредствено на ПОС с Вашия смарт телефон и ONE wallet.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР