Мобилните залози стават все по-предпочитани след развитието на технологиите и

...
Мобилните залози стават все по-предпочитани след развитието на технологиите и
Коментари Харесай

Има ли Sportingwin app за България?

Мобилните залози стават все по-предпочитани след развиването на технологиите и излизането на пазара на нови мобилни устройства. Причината е, че хазартните игри са единствено на един клик разстояние, а играчите могат да се забавляват когато и да е, без значение къде се намират. Един от лицензираните хазартни оператори у нас, Спортингуин предлага mobile залози за своите регистрирани консуматори. На този стадий Sportingwin аpp не е налично за играчи от България. Но клиентите на този оператор имат опция да употребяват мобилната версия на уеб страницата, която е функционална и добре работеща. Компанията занапред се разраства в България и упованията са на по-късен стадий да включи в своето портфолио и мобилно приложение за залози. За момента няма съответен период по кое време това ще се случи.

Мобилната версия на уеб страницата се зарежда по същия метод, както и десктоп разновидността. След като поработите с нея известно време, ще се убедите, че е лесна за потребление. Тя е приспособена и за размера на мобилните устройства, без значение каква марка и модел са. След тестване на mobile Sportingwin, сме на мнение, че тя не отстъпва по нищо на цялостната версия на уеб страницата. Брандът се е постарал да обезпечи оптимално улеснение и комфорт на своите мобилни играчи. Чрез мобилната версия, потребителите могат да се записват на уеб страницата, както и да създадат своя първи депозит. След това те ще имат достъп до многообразие от спортни
залози, залози онлайн и голям брой пазари. Сред опциите са още залози на виртуални и електронни спортове.

Секцията „ Спорт “ е измежду главните оръжия в арсенала на този оператор. Играчите имат опция да вършат онлайн
залагания на над 30 типа спорт. Сред спортните дисциплини са футбол, баскетбол, волейбол, тенис, хокей на лед и други не толкоз известни спортове. Залозите в действително време са друга мощна страна на марката. Те са позиционирани в обособен раздел. Събитията се оферират с анимирана интерактивна скица, подробна статистика към тях, а информацията се обновява в действително време. В помощ на играчите е и функционалността Кеш навън. Затвори залог е дейна единствено за някои спортни събития, като те са маркирани със признака -$.

Правенето на мобилен
залог в уеб страницата на този оператор е много улеснено. Първо играчите би трябвало да изберат събития и вероятно пазари към тях и да ги прибавят към своя електронен ваучър. Това става, откакто се кликне върху селектираните събития или пазари с разнообразни коефициенти. В идната стъпка се избира сума и се удостоверява направения онлайн залог. Така играчът ще види и евентуалната облага, която да чака. След приемане от системата на залога, той ще се появи в секцията с дейни прогнози в акаунта на играча. От там може да се наблюдава и неговото развиване.

За момента липсват и мобилни
бонуси в платформата на Спортингуин за феновете на мобилните залози. Тази оферта се среща рядко измежду фирмите за залози у нас. Но клиентите могат да се насладят на другите бонуси на този букмейкър и да ги сграбчен през своето мобилно устройство. Промоциите са налични и Ви чакат, без значение какъв телефон, операционна система или браузър употребявате.

Въпреки че компанията не разполага с мобилно приложение, играчите по никакъв метод няма да са ощетени, в случай че употребяват мобилната версия. Тя е постоянна и работи, без да се забавя. Така играчите могат да се насладят на всеки един миг, до момента в който вършат онлайн
залози или наблюдават събитията онлайн. Но в случай че марката желае да е конкурентен на останалите на пазара, би трябвало да включи в своето портфолио и мобилно приложение. Тази значима стъпка ще увеличи рейтинга му и ще докара до привличането нови клиенти.

Внимание: Участието в
хазартни игри не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на nra.bg.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР