Мнозина обожават пилешките крилца, които се правят в заведения за

...
Мнозина обожават пилешките крилца, които се правят в заведения за
Коментари Харесай

Печени пилешки крилца, на които няма да устоите

Мнозина обожават пилешките крилца, които се вършат в заведения за бързо хранене. Но домашно приготвени, те са доста по-вкусни и по-питателни. Ако следвате рецептата на Гордън Рамзи, те ще станат вкусни и хрупкави бързо и елементарно.
Основната съставна част на ястието са пилешките крилца. Подправките и специфичната технология за готвене ще разкрият богатия им усет и ще оказват помощ за оформянето на хрупкава коричка. Месото ще бъде нежно и ароматно. Това ядене ще бъде чудесно мезе или чудесно допълнение към зеленчуковата гарнитура.
Необходими артикули:
Освен пилешките крилца, ще ви би трябвало фалшификация, с цел да допълните усета.
Преди да започнете, подгответе:
пилешки крилца - 1 кг
чесън на прахуляк, пушен червен пипер, сол - по 1 супена лъжица л.
олио - 2 с.л. л.
Поставете пилешките крилца върху дълги шишчета. Всеки парещ сос по ваш избор може да се употребява за довеждане докрай на ястието. Ще ви трябват и няколко късчета несолено масло и прясно надробен черен пипер.
Как да приготвим печени пилешки крилца
Пилешките крилца се пекат във фурната. Приготвянето на съставките ще отнеме към 15 минути. Това време е задоволително, с цел да се загрее  фурната до мечтаната температура. Печенето на месото ще отнеме към 30-40 минути. Като за цялото ястието са нужни 50-60 минути за подготвяне.
Предварително включете фурната, с цел да се загрее до 190 ° C. Сега можете да започнете да готвите:
Изсушете измитите пилешки крилца и ги поставете в огромна купа. Подправете с чесън на прахуляк, пушен червен пипер и сол. Смесете добре.
Поставете огромен тиган, резистентен на потребление във фурната, на междинна температура. Налейте и загрейте олиото.
 Дрейк изхарчи 665 $, с цел да хапне пилешки крилца Дрейк изхарчи 665 $, с цел да хапне пилешки крилца
В четвъртък рапърът Дрейк се е почувствал гладен след концерта си Лийдс, Англия. Толкова гладен, че е похарчил над 600 $ в рестора...
Добавете подправените пилешки крилца и маслото в тигана. Запържете крилцата от едната страна до хрупкавост, обърнете и на другата страна с цел да доближат крилцата същото положение. Равномерно поръсете с пипер.
След като множеството крилца са достигнали до мечтаното положение, поставете тигана във фурната и печете 15 минути. Пилешките крилца би трябвало да са златисто кафяви и хрупкави.
Прехвърлете готовите крилца в огромна купа. С лъжица изсипете соса от тигана със супена лъжица и залейте месото. Добавете парещ сос, който харесвате, и няколко кубчета масло от горната страна.
Разбъркайте, оставете за известно време да се разтопи, полейте и оформете глазура.
Прехвърлете готовото ядене в чиста паница и сервирайте. По-добре е да го употребявате незабавно горещо - има по-добър усет. Такива крилца не губят усета си. Ако останат няколко части, не се тормозете, те ще останат толкоз вкусни и след претопляне.

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР