Мнозина намират независимите жени невероятно привлекателни. Как да не ги

...
Мнозина намират независимите жени невероятно привлекателни. Как да не ги
Коментари Харесай

5 причини независимите жени да са най-добрите партньори

Мнозина намират самостоятелните дами необикновено привлекателни. Как да не ги обичаш? Те знаят какво желаят и не одобряват нищо друго от най-хубавото. Но единствено тъй като сами могат да се оправят с живота, не значи, че не са способни на обич. Всъщност този вид дами са изключително невероятни сътрудници, тъй като те вземат решение, че желаят да бъдат с въпросния мъж. Ако тя е решила да се посвети на вас, когато е изцяло задоволена и сама, вие знаете, че тя е в тази връзка по верните аргументи. Ето за какво самостоятелните дами са най-хубавите сътрудници:

Тя знае по какъв начин да съществува, без мъж

Мъжете не трябва да се тормозят от това, че дамата се нуждае от тях. Защото тя не се нуждае. Също по този начин в никакъв случай няма да накара колегата си да избира сред нея и приятелите си. Тя предизвиква индивида до себе си да прави каквото желае.

Тя кара мъжа до себе си да преследва задачите си

Независимите дами нормално са упорити. Тя преследва пристрастеностите си, по тази причина подтиква и мъжа до себе си да прави същото. Нищо не отблъсква повече самостоятелните дами от неналичието на упоритост.

Тя може да се грижи за себе си

Тя е самодостатъчна и няма потребност от никого, с изключение на от самата себе си, което значи, че няма да се чака мъжът да бъде постоянно до нея. Разбира се, самостоятелните дами правят оценка поддръжката от страна на мъжа, само че не се нуждаят от нея.

Тя разрешава на мъжа да бъде себе си

Независимата жена в никакъв случай не се пробва да трансформира мъжа до себе си или да го кара да бъде някой, който не желае.

Тя кара мъжа до себе си да се усеща желан, а не нужен

Тя няма потребност от мъж, което прави връзки още по-значими. Тя не е с мъж, единствено с цел да не бъде самотна, а тъй като го обича и цени.
Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР