Мнозина жени се възхищават на Блейк Лайвли. И напълно разбираме

...
Мнозина жени се възхищават на Блейк Лайвли. И напълно разбираме
Коментари Харесай

Защо Блейк Лайвли си навлече критики от феновете

Мнозина дами се възхищават на Блейк Лайвли. И изцяло разбираме за какво. Тя е измежду най-популярните актриси, има устойчиво семейство, което е към този момент шестчленно, наподобява зашеметяващо добре и с изключение на всичко това е отпред и на сполучлив бизнес. С новото начинание на компанията ѝ за питиета Betty Buzz обаче Блейк съумя да си навлече рецензии от почитателите.
 It Ends with Us с Блейк Лайвли и Джъстин Балдони стопира фотоси поради стачката на сценаристите в Холивуд
Неприятни вести за Блейк Лайвли

Какво се случва в Холивуд

От предходната седмица Betty Buzz оферират и алкохолни питиета. Недоволството от лансирането на новата линия идва поради това, че актрисата преди е заявявала много гласно избора си да не пие алкохол.

В описанието към промоционалните фотоси, качени в Instagram профила си, Блейк Лайвли написа: " Пиенето не е моето нещо. Но по дяволите, усетът е. Домашни предписания. Истински плодове. Истински съставки. Качествен алкохол. Без отпадъци. Освен това ми икономисва време. Ето за какво го направих. "

Освен това пояснение, актрисата добавя, че Betty Buzz е за тези, които пият алкохолни питиета. " Защото това вършат домакините. Правим по нещо за всеки. И нормално не за себе си ", написа към различен от постовете от лансирането.

Феновете на актрисата обаче очевидно одобряват думите ѝ повече като опрощение, вместо като правдоподобно обяснение. И това си проличава от мненията под постовете ѝ в Instagram.

" Как може да пускате на пазара/създавате артикул, който самите вие не консумирате? Хайде в този момент... ", написа в един от тях. Друг пък акцентира какъв брой объркващо е Блейк да популяризира алкохол, като в това време твърди, че пиенето не е за нея.

" Значи тя е задоволително интелигентна, с цел да не пие алкохол, само че желае хората да харчат парите си за алкохол, с цел да забогатее самата тя ", се споделя в трети коментар. В отговор актрисата декларира, че пиенето фактически не е нейното нещо, само че постоянно подготвя алкохолни питиета за други хора.

Случаят с  и компанията ѝ Betty Buzz не е първият, при който звезда си навлича рецензия поради стартирането на пазара на артикул, който не употребява.
 Кой командва в дома на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс
Кой командва в дома на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс

Не му е елементарно

По същия метод почитателите на  останаха меко казано учудени, когато марката ѝ Delola разгласи лансирането на алкохолни питиета през април. Певицата, сходно на Блейк Лайвли, не пие алкохол, само че все пак реши да го популяризира.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР