Много туристи, нулева печалба. Това накратко посочват като краен резултат

...
Много туристи, нулева печалба. Това накратко посочват като краен резултат
Коментари Харесай

Хотелиер от Слънчака побесня! Защо се държи за главата

Много туристи, нулева облага. Това в резюме показват като краен резултат от мощния туристически сезон хотелиери и търговци в най-големия курорт по Българското Черноморие Слънчев бряг.С 20% са намалени цените за туристическите пакети за септември в курортния комплекс. Последният чартър за сезона е плануван за 31 октомври по данни на бургаското летище, написа Блиц.. 

" Още е рано да се пресмятат доходи и разноски, само че и без да се вършат прецизни сметки, поради инфлацията, високите цени на тока, нарасналите заплати на личния състав и повишаването на цената на водата, салдото не излиза на облага ", разяснява за " Радио Бургас " един от най-опитните хотелиери в курорта Румен Мончев:

" Тази година най-малко от приток на туристи не можем да се оплачем. Много туристи имахме, само че покупателната им дарба доста понижа. Продадохме пакетите си авансово, както нормално и идведнъж ни спретнаха един комплот, който напряко ни унищожи.Инфлацията, която ни натисна, е над 40 % по отношение на нашите артикули, с които боравим.

Това напряко ни занули и е с помощта на политическите умници. А предстоят и сметките за вода и там още един пестник чакаме ", съобщи Мончев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР