Много сме щастливи и се радваме, че най-после държавата в

...
Много сме щастливи и се радваме, че най-после държавата в
Коментари Харесай

Хотелиер: В Несебър има двувластие, щастлив съм, че Валери Симеонов взе всичко в свои ръце

Много сме щастливи и се радваме, че най-сетне страната в лицето на вицепремиера Валери Симеонов взе всичко в свои ръце. Това сподели пред камерата на Нова телевизия Веселин Налбантов от Съюз на притежателите в Слънчев бряг.

Той поддържа водача на НФСБ за концепцията краткотрайните обекти по плажовете в огромните курорти да бъдат отстранени. Не единствено Слънчев бряг, само че и Златни пясъци са се трансформирали в едно уродливо сходство на нискобюджетни арабски пазари, съобщи Симеонов.

„ За всички е ясно, че тук нещо е направено по време на приватизацията, само че то не е както би трябвало. Има двувластие. Община Несебър взима приходната част на Слънчев бряг, а разноските остават за сдружението. Нямам нищо срещу него. То може да си работи, само че сега комплексът е оставен без власт “, разяснява хотелиерът.

По думите му има места и територии, на които могат да се обособят магазини и места за развлечение.
През сезона сме издали над 50 акта за унищожаване на противозаконни обекти на територията на курорта, сподели пък изпълнителният шеф на „ Слънчев бряг” АД Златко Димитров.

„ В Слънчев бряг доста мъчно може да се управлява и опазва реда. Тази година доказахме, че имаме положително взаимоотношение с Община Несебър. Имаме над 50 констативни акта, а със съдействието на общинската администрация са пуснати и уведомителни писма за унищожаване на противозаконните обекти. Трябва да е ясно, че „ Слънчев бряг “ АД не е административния орган, който може да ги отстрани. Това е приоритет единствено на общината “, изясни Димитров.

„ Ние не сме срещу търговията. Но това ще смени образа и ще притегли по-платежоспособни туристи”, прибавя Налбантов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР