Много жени живеят със скрито чувство на срам, което силно

...
Много жени живеят със скрито чувство на срам, което силно
Коментари Харесай

Всеки човек е уникален и заслужава признание, вярност и любов

Много дами живеят със прикрито възприятие на позор, което мощно се отразява на самочувствието им. Нашите истории са самостоятелни, само че опитът ни е доста подобен.

В един миг от живота ви някой ви споделя, че нещо не е наред с вас. (Това може да се случи на всеки от нас, тъй като нещо не е наред с всички нас). И в случай че този някой стартира непрекъснато да повтаря това, обстановката се утежнява.

В живота получавате тъкмо резултатите, които смятате, че заслужавате. Ако не вярвате, че сте почтени за положителни неща, няма да си позволите да ги имате.

Ще саботирате, отлагате и избягвате всички хубави неща в живота си, в случай че не вярвате, че ги заслужавате. За благополучие можете да повишите самочувствието си и да повярвате, че заслужавате всичко най-хубаво. Време е още веднъж да започнете да вярвате в себе си!

Погрижете се за себе си

На пръв взор този съвет наподобява изцяло явен. Може би към този момент сте разбрали, че би трябвало да се грижите за себе си. Но казусът е, че има хора (и даже цели групи от хора), които ще се опитат да ви убедят, че като се грижите за себе си, се държите като лакомец. Всъщност кой желае да бъде считан за лакомец?

Факт е, че сходни обвинявания нормално идват от хора, които биха желали непрекъснато да сте в положение на беззащитност. В този случай ще бъде по-лесно да ви манипулират. Следователно, в никакъв случай не се заблуждавайте от тези нелепости.

Пренебрегвайки себе си, като че ли си казвате, че вашата персона няма значение. Пренебрегването ви кара да забравите за своите стремежи и да потиснете страстите си.

И в случай че в последна сметка това се трансформира в нещо непрекъснато, вие се превръщате в депресиран, злобен, съмняващ се в себе си човек.

Не се подценявайте! Обществото има потребност от вас. В живота ви има цел. И с цел да я постигнете, би трябвало да намерите естетика със себе си. Трябва да започнете с най-фундаменталните неща - т.е. да се грижите за душата и тялото си.

Трябва да се научите да отстоявате себе си

Може би хората, които ви карат да се чувствате зле, са ваши сътрудници или членове на фамилията. Ако не можете просто да спрете да ги виждате, имате единствено един метод: би трябвало да се научите да се защитавате.

Разбира се, първоначално ще изпитате възприятие на дискомфорт. Но можете да се справите с тази задача. Това без подозрение е във вашата мощ. Бъдете подготвени да се отбраните и изразете своето мнение. Спрете да се задоволявате с по-малко, в сравнение с заслужавате.

Вие сте положителни и заслужавате най-хубавото. Заслужавате самопризнание, честност и обич.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР