Много хора имат бижута, които имат история или имат дълбоко

...
Много хора имат бижута, които имат история или имат дълбоко
Коментари Харесай

10 пъти кралските особи са изразили мнението си без думи – а само с бижута

Много хора имат бижута, които имат история или имат надълбоко значение. Кралските особи не са изключение в този случай. Те деликатно сортират освен тоалети, само че и аксесоари, тъй като са в положение да изразят доста неща без думи.

Брошка от цветна кошница

Кралицата получи тази брошка като подарък от родителите си, когато се роди принц Чарлз. С нея Елизабет се появи в първия формален портрет. През годините след 1948 година Нейно Величество е излизал няколко пъти с този аксесуар, само че тя още веднъж е получила особено значение в деня на кръщението на принц Джордж. Избирайки тази брошка, кралицата означи връзката на новороденото с прабабата, кралица Елизабет, и прадядото, крал Джордж VI.

Колие с диаманти

Принцеса Даяна в кралското семейство беше известна и като бунтарка, която обичаше да нарушава откритите правила на английската корона. Веднъж Елизабет II й подари огърлица от изумруди и диаманти. Без да чака бижутата да й бъдат поставени, Даяна ги постави на челото си.

Гривна с имената на деца

На сватбата на щерка си, принцеса Юджини, Сара Фъргюсън пристигна в ослепителен тоалет. Шапката й притегли погледите на посетители и фотографи, тъй че малко хора обърнаха внимание на бижутата ѝ. Херцогинята носеше златна гривна на ръката си, на която благодарение на диаманти бяха посочени имената на двете дъщери: принцеса Беатрис и принцеса Юджини. С този жест тя изрази майчинската си обич.

Висулка – обич

Меган Маркъл обича разнообразни алегорични бижута. Тя изпитва специфични усеща към всичко, обвързвано със брачна половинка й Хари и сина Арчи. За една от игрите на US Open 2019 Меган носеше верига с две висулки, която имаше буквите А и Н – първите букви от имената на сина си (Арчи) и брачна половинка си (Хари).

И неотдавна херцогинята беше забелязана да носи на врата си знаци на два знака: Дева и Телец.

Сватбена диадема не от кралската сбирка

За сватбата на бъдещите дами от кралското семейство се подарява диадема от английската сбирка бижута корона. Елизабет II предложи на Диана тиарата за сватбата, само че тя се отхвърли от тази тиара, тъй като избра фамилната си диадема. Много дами от нейното семейство се ожениха с нея. С този жест тя отдаде респект на традициите на семейство Спенсър.

Брошка от кралицата

Въпреки че тази брошка не наподобява на класическо украшение, тя носи значимо значение. Елизабет II показа тази брошка от Ордена на кралица Елизабет на Кейт Мидълтън през 2017 година Украсата е дарена за достойното осъществяване на техните отговорности.

Еднакви- гривни при Меган и Хари

През 2019 година Меган и Хари отидоха на посещаване в Южна Африка. По време на първия кръг двойката беше забелязана да носи същите червени и бели гривни с надпис “Справедливост ” върху тях. Декорацията им е кимване на благотворителната организация, която са посетили.

Флорална булчинска диадема

Сара Фъргюсън дойде в църквата преди сватбата с диадема от цветя, макар че преди този момент всички бяха женени с типичен диадеми от скъпоценни камъни. Цветната декорация допълваше букета.

След формалната гала цветята бяха отстранени, а под тях имаше диамантена диадема, която беше направена особено за Сара по заповед на кралицата. Този развой на унищожаване на цветя и проявление на диадемата е знак на влизането на Фъргюсън в кралското семейство.

Брошка от кленови листа

Всички членове на кралското семейство се пробват освен с държанието си, само че и с облеклото си да отдадат респект на страната, която ги приема или чиито представители са пристигнали да ги посетят. Декорациите в този случай много постоянно играят една от основните функции. И по този начин, Кейт Мидълтън можеше да бъде забелязана с брошка във формата на кленово листо по време на посещаване в Канада.

Висулка татуировка

На Меган Маркъл беше видяна към врата синджира от локален ювелир Маккормак. Освен че сподели почитание към страната с тази декорация, херцогинята също отдаде респект на културата на Нова Зеландия по този метод. Бижутата бяха пуснати като част от сбирката Tattoo, която възпроизвежда обичайните дизайни на татуировки на Maori.

Имате ли бижута с история или особено значение?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР