Много е говорено за биоритмите и тяхната способност да променят

...
Много е говорено за биоритмите и тяхната способност да променят
Коментари Харесай

Влияят ли биоритмите върху късмета

Много е говорено за биоритмите и тяхната дарба да трансформират посоката, в която протича животът ви. Анализът на биоритмите оказва помощ да се разбере изцяло какъв е ритъмът на тялото и на душата.

Това може да помогне на всеки да знае по какъв начин да реагира в дни, когато се чака напрежение и нервни обстановки. Ако биоритмите ни са в съвършена форма, можем да устоим на всеки опит на напрежението да ни надвие.

Доброто положение на биоритмите на тялото може да бъде поддържано с редица физически извършения. Понякога няколко минути в басейна правят същински чудеса със положението на организма, усещаме се освежени и тонизирани, като че ли сме изцяло нови.

За отчаяние на доста хора биоритмите не могат да повлияят върху облаги от лотарията, защото това е въпрос единствено на късмет. Друг е въпросът, че не всеки спечелил от лотарията се трансформира в щастливец, постоянно животът сервира и неприятни изненади след дозата непредвиден шанс.

 Влияят ли биоритмите върху шанса

Биоритмите са свързани с различен тип шанс, който се основава на интуицията и на вярното потребление на момента и на шанса. Има доста щастливи хора, на които им върви във всичко, те постоянно са на върха, постоянно са на точното място в точното време, което е в тяхна изгода.

Тези хора просто са употребявали точния миг, с цел да създадат точната стъпка и това на процедура е техният шанс, основан напълно на интуицията им.

Според експертите интуицията следва тридесет и осем дневен цикъл на отрицателен и позитивен поток. Когато интуицията на човек е на 100 %, т.е. когато той е в позитивната част на цикъла, тогава той най-добре се оправя с провокациите в живота си и реагира вярно. Но когато е в отрицателната част на цикъла, самичък се чуди за какво непрекъснато прави неточности, които е могъл да избегне.

Но в действителност интуицията се въздейства от биоритмите. Защото в случай че се намирате в позитивната част на интуитивния ви цикъл, само че във физическо, прочувствено и интелектуално отношение сте зле, даже няма да усетите какво се пробва да ви подскаже интуицията ви.

Затова биоритмите ви би трябвало да са в съвършен синхрон с цикъла на интуицията. За да се получи това, избягвайте отрицателните диалози, тъй като те задръстват биополето ви, избягвайте кавгите и свадите и не се опитвайте да отмъщавате на враговете си. Те по този начин или другояче ще си получат заслуженото, а вие единствено ще попречите на биоритмите си.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР