Много брандове са добре запознати с кризисния мениджмънт, но продължителната

...
Много брандове са добре запознати с кризисния мениджмънт, но продължителната
Коментари Харесай

Кризисен маркетинг: Три бранда, ангажирани с пандемията

Много марки са добре осведомени с спешния мениджмънт, само че продължителната неустановеност към COVID-19 поради втората вълна и задаващата се трета такава е нещо ново за всички. В изключителните условия бизнесът се пита по какъв начин да се оправи с този невиждан миг.

Отговорът на този въпрос може да е друг за всеки бранд, само че доста съумяха да отговорят съответно и да дадат на аудиториите причина да имат вяра, че ще се оправим с рецесията дружно. Ето три въздействащи метода, по които фирмите демонстрираха ангажираността си по време на пандемията.

Внимание към терзанията на потребителите – McDonald’s

За да отговори непосредствено на опасенията на потребителите по отношение на опазването на здравето им, подразделението на McDonald’s във Филипините очерта новите защитни ограничения, които приспособява, като да вземем за пример наложителните инспекции в телесната температура на чиновниците преди и след промените им. С видео президентът и основен изпълнителен шеф Кенет Янг персонално увери клиентите, че не би се поколебал да анулира каквато и да е интензивност в името на сигурността на хората.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР