Младият мултиталант Росен Карамфилов се завърна към голямата си любов

...
Младият мултиталант Росен Карамфилов се завърна към голямата си любов
Коментари Харесай

Мирослав Боршош, Мая Илиева, Ники Кънчев, Фънки и още куп звездни гости тръгнаха КЪМ НЕЯ и младия поет Росен Карамфилов

Младият мултиталант Росен Карамфилов се завърна към огромната си обич - поезията с новата си книга КЪМ НЕЯ, която показа на вълнуваща премиера, в новото арт пространство на София - клуб Антракт. Пространството се трансформира в сцена от приказка, вълшебно украсено със светлинен тунел, от който висяха алените корици на поетичната изповед на Росен, с помощта на приятелите от ПРИЗМА- светлинни решения.

29-е поетични разговора сред ТОЙ и ТЯ изпълват КЪМ НЕЯ със смисъл! Смисълът на любовта и осмислянето ни като хора посредством нея. Откровени, дълбоки, обличащи в думи неизречените ни усеща, стиховете на Росен ни карат да се усещаме живи, пълноценни, уязвими и откровени. А за какво 29 поеми? Защото Росен е на тъкмо толкоз години, а човек единствено един път в живота си става на 29, по-късно идват 30-те и става ужасно “- сподели през смях Деси Тенекеджиева, по чиято концепция е основан арт-проектът КЪМ НЕЯ, напълно финансиран от компанията й NOVA film и Фондация „ Стоян Камбарев “, която продължава да твори чудеса и да сбъдва фантазиите на младите и надарените! Култовият стихотворец и драматург Елин Рахнев, един от основателите на Фондацията и редактор на книгата, развълнува публиката и Росен с думите си за смисъла на поемата му, а точно обичта и шерването й.



А ето какво сподели и самият Росен от сцената:
„ Безкрайно съм благополучен! Никога не съм имал и не съм си представял да имам такава невероятна премиера с толкоз доста и специфични посетители! Поезия, музика, кино, картини… безпределно съм разчувствуван! “ и добави: „ Хубаво е човек като Деси да ти има вяра. Тогава и ти самият започваш да вярваш в себе си. Тя е моята енергийна централа. Благодарен съм й за цялата отдаденост, персонално отношение, нюх към най-малкия подробност и всички средства, които вложи в основаването на целия план КЪМ НЕЯ. Ценя ги високо! “



На премиерата, най-верните почитатели на Росен Карамфилов станаха очевидци на първия прочувствен клубен лайф на групата му ERASE THE POEMS и се потопиха в магията на 5 черно-бели поетични филмчета, режисирани от Деси Тенекеджиева. Публиката се разчувства, до момента в който гледаше по какъв начин на екрана обичани звездни двойки, споделяха любовта си, посредством словото на Росен: Богдана Карадочева и Стефан Димитров, Силвия Лулчева и Васил Бинев, Яна Титова и Александър Алексиев, Милена Ерменкова и Ованес Торосян и самият Росен и половинката му Ана Иванова, на която е отдадена книгата.



Ексклузивно основаните за плана 29 маслени дребни картини, се разграбиха незабавно! Ето единствено част от към този момент същинските почитатели на Росен, които съумяха да се снабдят с тематичните му платна и прелестната му поетична книга: Президентът Росен Плевнелиев и брачната половинка му Деси Банова, заместител кмета по направление "Култура, обучение, спорт и юношески действия " на София - Мирослав Боршош, културният специалист Елианка Михайлова, поп-кралицата Мария Илиева, бизнесдамите Нели Беширова, Петя Нановска, доктор Мажена Панова, Анелия Петкова, адв. Олена Шишкова, доктор Траяна Камбарева, адв. Иво Велчевски, адв. Анна Попова, адв. Ана Велкова, както и младият артист Димитър Николов. С картини и първокласна книга, издадена в лимитиран тираж за ценители си потеглиха кинорежисьорът Илиян Джевелеков, меценатът Николай Неделчев, продуцентът Иван Тонев, както и постоянно стилната Мая Илиева, която се появи на обществено събитие за първи път от доста години, с цел да почете младия стихотворец. Специална изненада сервира именитият продуцент Димитър Гочев, който е и един от създателите на Фондация „ Стоян Камбарев “. С прочувственото си осъществяване Георги Петров, част от Тримата тенори на България добави класическа и любовна нотка преди ERASE THE POEMS да забият за заключителен рокаджийски сет.



Ето какво показа и Деси Тенекеджиева:
„ Познавам Росен от бебе. Той израсна като заслужен наследник на татко си - неземния художник Кольо Карамфилов, който сигурно е с нас, довечера. Росен е извънредно сензитивен актьор, с голям дух, полет и обсег. Той е същински мултиталант - не стопира да написа, да пее, а от скоро и да рисува. За Фондация „ Стоян Камбарев “ е наслаждение да го подкрепим освен с арт плана КЪМ НЕЯ, само че и с годишна креативна стипендия за втора поредна година! Благодаря от сърце на всички вас, скъпи посетители, които сте тук с нас довечера, с цел да се докоснете до всичките гении на това даровито и самоуверено момче!!

Деси неслучайно бе избрала да излезе на сцената с тематично ефектно кимоно от последната сбирка в Лондон на дизайнера Васил Петрийски. Вълнуващата вечер приключи с дълга опашка за подписи от основния воин - Росен Карамфилов, до който компактно стоеше прелестната Ана – неговата обич и муза.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР