Той вече е легенда в киното. Има неподражаем стил и

...
Той вече е легенда в киното. Има неподражаем стил и
Коментари Харесай

Робърт де Ниро: Мъжът, с когото всяка жена иска да излезе на вечеря

Той към този момент е легенда в киното. Има безподобен жанр и визия, които мъчно се не помнят. Той е неповторим, харизматичен и надарен мъж с необикновено възприятие за комизъм, с който всяка жена би желала да излезе на вечеря. Има и една бенка, която напълно го отличава, тъй че да не можеш да го сбъркаш. Да несъмнено към този момент се досещате, че днешният ни рожденик е самият Робърт де Ниро. Днес той навършва 80 години. 



Актьорът, превъплътил се в ролята на младия Вито Корлеоне, за която получава подобаващ " Оскар ", е роден в Манхатън, Ню Йорк. Още от дребен се увлича по актьорството - на 10 години към този момент знае, че желае да стане артист. Като младеж стартира съществено да се занимава с актьорство и получава първите си функции относително елементарно. „ Оценявам, че просто имах шанс “, споделя Де Ниро.

Негови са и думите: „ Всяка заран, когато погледна в огледалото, си мисля - какво по дяволите ще върша през днешния ден още веднъж с това фамозно лице? “. Те са в отговор на въпрос „ Какво е да си жива легенда? “
 Де Ниро като младия Вито Корлеоне

Де Ниро, притежател на два Оскара (за " Kръстникът II " и " Разяреният бик " ), е въодушевил стотици артисти, а неговите кумири са  Марлон Брандо, Монтгомъри Клифт и Джеймс Дийн. За персоналния му живот се знае малко и въпреки всичко...Оказва се, че той не е бил подминат от манията по белия прахуляк. Има спекулации, че на върха на славата си артистът се е отдавал на кокаинови оргии и на афери с дами с най-вече мрачен цвят на кожата. Твърди се и, че е завладял сърцето на не една холивудска звезда – измежду тях са Ума Търман, Уитни Хюстън и Наоми Кембъл.

Най-култовите функции на Де Ниро, с които той вечно ще остане в историята на киното, са във филмите: „ Кръстникът 2 “, „ Разяреният бик “, „ Шофьор на такси “, „ Ню Йорк, Ню Йорк “, " Казино ", " Нос боязън ", " Добри момчета ", " Ловецът на елени ", " Жега ", " Недосегаемите ", " Запознай се с нашите ", " Запознай ме с вашите ", " Последният пенсионерски запой " и още доста и доста.



Ето и някои мъдри думи от великия артист:

1. Времето върви. Така че, каквото и да се каните да извършите, направете го. Веднага. Не чакайте.

2. Обичам да се срещам с нови хора. Това не е поради самото запознанство, а тъй като намираш някого, който ти подхожда идеално.

3. Едно от най-хубавите неща на актьорската специалност е, че ти разрешава да изживееш живота на други хора, без да се постанова да платиш цена за това.

4. Най-трудното нещо при славата е, че хората постоянно се отнасят благо с теб.

5. Няма нищо по-иронично и спорно от самия живот.
6. Има три типа хора - част от казуса, част от пейзажа и част от решението.

7.  Хората не се стремят да покажат възприятията си, стремят се да ги скрият.

 Робърт де Ниро през днешния ден навършва 74 години
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР