Сръбската икона на музиката Цеца Величкович изнесе първия си голям

...
Сръбската икона на музиката Цеца Величкович изнесе първия си голям
Коментари Харесай

Цеца Величкович пя под открито небе на Морска гара в Бургас

Сръбската икона на музиката Цеца Величкович изнесе първия си огромен концерт в събота вечер навън в Бургас. Малко след 20:00 ч. на сцената първи се качиха българският бенд „ THEATRO BAND ”. Музикантите подвигнаха градуса на настроението с доста позната и харесвана балканска музика и бяха посрещнати от аудитория с бурни овации.

Веднага след тях на сцената блестна обичаната от генерации у нас сръбска изпълнителка Цеца. Публиката пя с цяло гърло обичаните си песни като – “Poziv ”, “Pile ”, “Kukavica ”, ”Lepi Grome Moi ”, “Maskarada ”, “Zabranjeni grad ” и още доста други.



Звездата на вечерта впечатли всички с съвършена фигура и ослепителна къса лятна зелена рокля. Още с появяването си тя даде обещание на всички вълнуваща вечер и го направи.

Концертът приключи с обичаната ария „ Trepni ”, на която Цеца към този момент по традиция развя българското знаме и цялата аудитория пя с нея. Почитателите на изпълнителката не я пуснаха да слезе от сцената толкоз елементарно и сръбският празник продължи с бис на песента „ Lepi Grome Moi ”.

Появата на Цеца в морския ни град беше първа, само че сигурно не и последна. Певицата извънредно доста обича изявите си в България и го сподели и този път на Морска гара.

Официален уебсайт за концерта - https://ceca.bg/

Официална Фейсбук страница за концерта –
https://www.facebook.com/ceca.concert.bulgaria

Официална Instagram страница за концерта –
https://www.instagram.com/ceca.concert.bg

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР