Mitsubishi прекрати живота на Ralliart преди малко повече от 10

...
Mitsubishi прекрати живота на Ralliart преди малко повече от 10
Коментари Харесай

Mitsubishi възражда Ralliart и се връща в моторспорта

Mitsubishi приключи живота на Ralliart доскоро повече от 10 години, само че наподобява, че от компанията имат проект за възобновяването му и това ще се случи в най-скоро време. Без доста звук, японците демонстрираха фотография на която виждаме пикапът L200 с забавна разцветка и детайли, които излиза наяве, че са част от Ralliart съоръжение.

От Mitsubishi оповестиха, че възраждат марката, като клиентите ще имат опция да избират сред редица разнообразни аксесоари, които да допълват техните коли. Все още от японската марка не разкриват, кои модели с изключение на L200 ще получат Ralliart обгрижване, само че се чака по-голямата част от гамата им да бъде наранена.



При съответния образец можем да открием новости в долната част на предницата, където виждаме добавка с червени акценти, които не престават и в страничната част, по вратите и праговете. Червени калобрани също са включени в пакета за пикапа.
 Mitsubishi възражда Ralliart и се връща в моторспорта

Заедно с оповестяването на марката, от марката оповестиха още една добра вест за почитателите на моторните спортове, а точно че Ralliart ще се завърне при спортните коли. Все още не е ясно в каква дисциплинираност и с какъв тъкмо автомобил японците ще се включат в конкуренциите, само че се надяваме това да се разбере напълно скоро.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР