7-годишният Ицко от Пловдив води ежедневна битка за нормален живот.

...
7-годишният Ицко от Пловдив води ежедневна битка за нормален живот.
Коментари Харесай

7-годишният Ицко от Пловдив има нужда от нашата помощ, за да пребори аутизма

7-годишният Ицко от Пловдив води ежедневна борба за естествен живот. След боледуване той е диагностициран с детски аутизъм. Това му пречи да има обикновено детство и да поддържа връзка и приказва като другите деца.
Прочетете още
Лекарите в България дават вяра, че Ицко може да се развива обикновено и да поддържа връзка с другите деца след вливания на стволови кафези и екзозоми.

След първото от четири вливания, Ицко се е повлиял позитивно, което дава вяра за успеваемостта на лекуването. Семейството на Ицко е съумяло да финансира първото вливане, само че за останалите три се постанова забележителен финансов запас, с който то не разполага.

„ Затова през днешния ден от Доброволно формирование " Пловдив 112 "  се обръщаме към вас за помощ за събирането на 30 000 лева, които ще покрият сумата, нужна за завършването на повсеместен курс на лекуване. ”, молят от формированието.

„ Бащата на Ицко е един от нашите доброволци, който постоянно се е отзовавал и е помагал неведнъж на хора в потребност. Нека през днешния ден ние му помогнем! ”, споделят още те.

Ето и методите, по които може да помогнете:

Дарителска сметка на името на детето: Христо Атанасов Иванов – BG46FINV91501317659326

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР