Мистериозно убийство разтърси Турция. Към момента въпросите са повече от

...
Мистериозно убийство разтърси Турция. Към момента въпросите са повече от
Коментари Харесай

Мистериозно убийство в Турция: намериха телата на четирима мъже до автомобил край пътя

Мистериозно ликвидиране раздруса Турция. Към момента въпросите са повече от отговорите и проверяващите се пробват да сглобят пъзела на това по какъв начин четирима млади мъже са изгубили живота си в западната част на страната, написа „ Дейли Сабах”.

В западната провинция Маниса са открити телата на четирима млади мъже, които са били другари още от гимназията. Три от жертвите са убити в главата, до момента в който четвъртата е със строшен врат. На мястото на престъплението покрай Ахметли е открита и ловна пушка. Първоначално проверяващите са считали, че може да става въпрос за всеобщо самоубийство, само че по-късно изключват тази версия. Роднините на жертвите също са сигурни, че става въпрос за ликвидиране.

Четиримата мъже – Нешет Далгън на 24 години, Юмит Зангал на 20 години, Серкан Зангал на 23 години и Мухаррем Зенгин на 20 години – са открити мъртви край пътя до автомобила, с който са пътували. Жандармерията е претърсила региона с кучета и дронове, откакто инцидентно фермер, минаващ с трактора си там късно в неделя, ги е разкрил. Първоначално проверяващите са считали, че може да става въпрос за самоубийство, само че по-късно изключват тази версия, тъй като не са разкрили огнестрелна рана по тялото или главата на Зенгин, чийто врат е бил строшен.

Телата на четирима мъже са били предадени на техните фамилии след аутопсия. Жертвите са се познавали още от гимназията и съгласно техните близки е изключено да става въпрос за самоубийство. Техните близки ги разказват като „ положителни момчета”, които нямат причина сами да посегнат на живота си. Местни медии написаха, че Мухаррем Зенгин е родственик на футболист, играещ за Трабзонспор. Разследването по случая продължава. Образувано е наказателно произвеждане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР