Мисис Бургас 2019 година Мариана Атертон и нейното семейство посетиха

...
Мисис Бургас 2019 година Мариана Атертон и нейното семейство посетиха
Коментари Харесай

Най-красивата омъжена бургазлийка за 2019 година с благороден жест

Мисис Бургас 2019 година Мариана Атертон и нейното семейство посетиха възрастните хора от Клуб на пенсионера “Инж. Георги Коточев ” в село Крушевец. Красавицата е прекарала част от детството си в селото и пази прелестни мемоари от този интервал на живота си.

Освен това, като носителка на влиятелната лента, тя има задачата да оказва помощ на пенсионерите и да ги радва с наличието си. Някои от членовете на клуба нямат близки хора с които да споделят празниците и се усещат изключително самотни по Коледа и Великден. Децата и внуците на други живеят в чужбина и нямат опция да се връщат постоянно в България, с цел да ги посещават.
За срещата Мариана Атертон беше подготвила дарове и почерпка за всички присъстващи. Възрастните хора поздравиха гостите с празничен концерт от национални песни, които са присъщи за района на село Крушевец.
За да се състои срещата принос има и кметът на селото Милка Стамболиева. Тя благодари на гостите и акцентира, че за възрастните хора човешкото наличие и вниманието са най-важните неща. Възможността да бъдат измежду младежи и да споделят с тях своите наслади и проблеми им дава сили и убеденост, че са нужни на обществото.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР