Министри определиха като неприемливо и недопустимо поведението на лидера на

...
Министри определиха като неприемливо и недопустимо поведението на лидера на
Коментари Харесай

Реакции на министри след ТВ скандала със Сидеров: Недопустимо, но няма да дестабилизираме държавата

Министри дефинираха като недопустимо и неприемливо държанието на водача на " Атака " Волен Сидеров в предаването " Референдум " на Българска национална телевизия през вчерашния ден вечерта.

" Не съм гледал ефира, само че за мен сходно държание е недопустимо, съобщи в отговор на въпрос министърът на финансите Владислав Горанов. Така че не мога да го похваля по някакъв метод или да подтикваме сходно държание в ефир, на която и да е медия, още повече на национална медия. В края на краищата всеки носи отговорност за следствията и дейностите, които прави ", означи Горанов.

Не се разисква преразглеждане на съдружното съглашение поради Волен Сидеров, отговори още Владислав Горанов. " Нищо не постанова да дестабилизираме страната ", добави финансовият министър.

В Народното събрание " Атака " напусна обединението " Обединени патриоти ", само че към момента съблюдава съглашението с държавното управление.

Министър на туризма Николина Ангелкова също дефинира " сходно държание " като неприемливо и неприемливо - " на който и да е, без значение каква позиция и пост заема ". Същевременно тя посочи, че връзките в дребната коалиция са си взаимоотношения сред тях.

В предаването Волен Сидеров развълнувано нападна политици от Вътрешна македонска революционна организация.

Съветът за електронни медии на собствен ред дефинира като неприемливо случилото се нощес в ефира на предаването " Референдум ". Регулаторът е изпратил запис от предаването в Централната изборна комисия за преценка по подготвеност.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР