Министерството на правосъдието в Берлин е разпоредило на столичната прокуратура

...
Министерството на правосъдието в Берлин е разпоредило на столичната прокуратура
Коментари Харесай

Германия ще даде на Русия информация за Навални, само ако той е съгласен

Министерството на правораздаването в Берлин е разпоредило на столичната прокуратура да окаже правна помощ на Русия и да даде информация за здравословното положение на Алексей Навални, само че единствено в случай че той е склонен. Информация по този въпрос беше оповестена през днешния ден в профила на берлинската прокуратура в Тиутър.

Прокуратурата на Берлин е упълномощена да окаже правна помощ по настояването на съветската страна и да даде информация за здравословното положение на Навални, при изискване че той е склонен, написа в известието, съобщи БГНЕС, цитирайки РИА Новости.

От ведомството означават, че на този стадий не е допустимо да бъде предоставена спомагателна информация по въпроса. Правосъдното министерство на Берлин получи на 4 септември от федералните управляващи на Германия питане от Генералната прокуратура на Русия по случая с Навални. Случаят се проверява от берлинските органи, защото пострадалият е на лекуване в столична клиника.

Генералната прокуратура на Русия е поискала отговор на съвсем 20 въпроса, свързани с лекуването на Навални, диагнозата и резултатите от експертизата, както и да бъде предоставено копие от медицинския картон на пациента и биологичен материал за сравнителни проучвания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР