Министерството на отбраната на САЩ изобрети носимо устройство по време

...
Министерството на отбраната на САЩ изобрети носимо устройство по време
Коментари Харесай

Министерството на отбраната в САЩ изобрети носимо устройство, което идентифицира инфекции

Министерството на защитата на Съединени американски щати изобрети носимо устройство по време на пандемията, което се справяше извънредно добре в идентифицирането на инфекции.

Това се споделя в прессъобщение на ведомството, оповестено в четвъртък.

Сега организацията е подготвена да предприеме идващите стъпки в това, което назовава план за бърза оценка на излагането на закани, прочут също като програмата RATE.

„ Министерството на защитата влага съществено в поддържането на готовността на своята работна мощ за осъществяване на съществени задачи. Въпреки това, рискът от инфекциозни болести, като COVID-19, от дълго време е непредсказуема променлива. С RATE Министерството може да употребява търговски носими устройства за неинвазивно наблюдаване на здравето на военнослужещите и дават ранни сигнали за евентуална зараза, преди тя да се популяризира “, сподели Джеф Шнайдер, програмен управител за RATE.

Новата стратегия употребява логаритъм за изкуствен интелект, който е подготвен благодарение на получени в болница данни от следени случаи на COVID-19 и употребява биометрични данни от подготвени носими устройства от търговски клас. Алгоритъмът RATE разреши ранно разкриване на инфекциозни болести до 48 часа преди появяването на признаците и предвижда инфекции до шест дни авансово.

Допълнително финансиране

Сега Министерството на защитата получи финансиране за прибавяне на още 4500 консуматори на носимата технология в разнообразни отдели. Една група, която ще получи новата технология, ще бъде формирана от 360-те първи сержанти на Air Combat Command.

„ Първите сержанти са пъпа на всички организации във военновъздушните сили на Съединени американски щати и тази технология може да усъвършенства техния живот и живота на летците, на които служат “, споделя майорът от военновъздушните сили Майкъл Вернейл, шеф на Управление и оценки на гении във Форт Мийд, Мериленд.

„ Технологиите най-сетне сътвориха артикул, който ще усъвършенства цялостното здраве и богатство на общественост от първи сержанти, които доста пъти слагат преди всичко своите хора пред личното си здраве “, споделя основният старши сержант на Военновъздушни сили. Кристофър Градел, въздушно бойно командване.

Министерството на защитата работи с софтуерната компания Philips, за създаването на логаритъма и частната компания в този момент се стреми да форсира популяризирането и мащабирането на новите носими устройства.

„ Тъй като нашият логаритъм е агностичен на устройството, можем да използваме данни за биомаркери от всевъзможен търговски клас, подготвени за носене. След това пускаме тези маркери против нашите набори от клинични данни в облака, с цел да създадем RATE резултат за мониторинг на здравето. Резултатът е потвърдил, че в случай че име инфекции, това незабавно ще бъде отразено. Можем да го предложим посредством лицензионен модел на всеки, който желае да добави тази опция към своето устройство или като независима услуга “, сподели в изказването Навин Натоуал, началник на интегрираните софтуерни решения във Philips.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР