Преди четири години Supergiant Games публикуваха Hades, ролеви роуглайт и

...
Преди четири години Supergiant Games публикуваха Hades, ролеви роуглайт и
Коментари Харесай

Hades 2 се превърна в хит в Steam Early Access

Преди четири години Supergiant Games разгласиха Hades, ролеви роуглайт и играта се трансформира в непредвидените шлагери на 2020. Hades обра освен доверието на геймърите, само че и също по този начин и голям брой отличие. Освен Golden Joystick, TGA и DICE, Hades е евентуално единствената видеоигра печелила „ Небюла “ и „ Хюго “, и то в една година. А в този момент е време Supergiant да надградят върху поставения пиедестал. Преди дни те показаха публично в Steam Early Access Hades 2. И надали ще има доста сюрпризирани, когато схванат, че играта мигновено се трансформира в шлагер.

По данни на SteamDB едвам ден след премиерата на Hades 2 в ранен достъп, играта е достигнала пиков интерес от над 103 000 по едно и също време играещи. Към сегашния миг заглавието може да се похвали с над 95% утвърждение, а в този момент по едно и също време играещите са съвсем 99 000. Събралите се 103 567 по едно и също време играещи са двойно повече от хората присъединили се през 2019 в Steam Early Access, когато излезе истинската игра, предава Game Developer.

Що се отнася до самата игра, от Supergiant Games дават обещание, че Hades 2 предлага надалеч повече наличие от първата игра. Освен това, след излизането на първата публична версия на играта, геймърите ще получат доста по размер наличие. Засега Supergiant не споделят съответни числа за продажбите на Hades 2. Game Developer напомня, че в стадия на ранен достъп на Hades 1 са били направени над 700 000 продажби. Планът е Hades 2 да остане в Steam Early Access през цялата 2024.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР