Motorola обяви актуализирана версия на смартфона от среден клас Moto

...
Motorola обяви актуализирана версия на смартфона от среден клас Moto
Коментари Харесай

Motorola представи актуализирания смартфон Moto G Stylus 5G, който върви в комплект със стилус

Motorola разгласи обновена версия на смарт телефона от междинен клас Moto G Stylus 5G. Новото устройство е получило редица забележителни хардуерни усъвършенствания и по-атрактивен дизайн спрямо миналогодишната си версия.

Разработчиците са оборудвали смарт телефона с 6,7-инчов LCD екран с разграничителна дарба 1080p и периодичност на освежаване 120 Hz. В горната част на екрана има отвор, в който е конфигурирана 32-мегапикселова селфи камера, която употребява технология за обединение на пиксели, с цел да усили чувствителността при слаба светлина. Този метод ще ви разреши да вършиме по-добри фотоси при слаба светлина. Основната камера е ситуирана откъм гърба на корпуса и съчетава 50-мегапикселов датчик с поддръжка на оптична стабилизация с 13-мегапикселов широкоъгълен модул.

Moto G Stylus 5G се зарежда от 8-ядрен процесор Snapdragon 6 Gen 1 на Qualcomm с четири Cortex-A78 ядра на периодичност до 2,2 GHz и четири Cortex-A55 ядра на периодичност до 1,8 GHz. Ускорителят Adreno 710 дава отговор за графичната обработка. Любопитно е, че миналогодишната версия на устройството използваше същия чип, което може да провокира известно неразбиране. В същото време разработчиците са нараснали количеството оперативна памет от 6 GB в предходната версия на устройството до 8 GB. Източникът на сила е 5000 mAh батерия с поддръжка на 30 W бързо кабелно зареждане и безжично зареждане до 15 W.

Смартфонът се предлага дружно с марков стилус, който също е усъвършенстван. Съобщава се, че стилусът употребява „ по-голяма контактна повърхност “, което в композиция със софтуерните усъвършенствания би трябвало да понижи забавянето при взаимоотношение с екрана. Външният тип на устройството също е изменен. Актуализираният дизайн придава на Moto G Stylus 5G по-модерен и забавен външен тип.

Смартфонът ще се предлага в карамелен и оранжево-червен цветови вид на корпуса. Moto G Stylus 5G ще бъде пуснат в продажба на 30 май на цена от 399 $.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР