Министерството на културата на Китай възнамерява да се пребори с

...
Министерството на културата на Китай възнамерява да се пребори с
Коментари Харесай

Китай забранява стриптийза по време на.... погребения

Министерството на културата на Китай има намерение да се пребори с явлението стриптийз по време на погребални церемонии. Още през януари ведомството разгласи желанието си да стартира акция против стриптийза на погребения, сватби, разнообразни панаири в провинциите Анхуей, Дзянсу, Хенан и Хъбей.

Властите вкараха специфична телефонна линия, тъй че бдителните членове на обществеността да могат да рапортуват случаи на „ непочтено държание по влеме на заравяне ”. На тези бдителни жители беше обещана парична премия.

Както показва Global Times, в Китай се счита, че колкото повече хора идват на погребението, толкоз по-голяма респект ще бъде отдадена на умрелия. Следователно роднините на умрелия употребяват най-различни способи да привлекат вниманието на хората към последния път на умрелия.

Често в медиите в страната има репортажи от траурни церемонии, на които се вижда по какъв начин стриптийзьорките канят на сцената скърбящите мъже и ги събличат. Зрители на това деяние несъзнателно стават деца и възрастни.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР