Руската стратегия принуди Киев да подсили войските си около Харков,

...
Руската стратегия принуди Киев да подсили войските си около Харков,
Коментари Харесай

Europe1: Руската стратегия принуди Киев да подсили войските си около Харков

Руската тактика принуди Киев да укрепи войските си към Харков, оповестява радиостанция.

Пътувайки до Харков в четвъртък, украинският президент Володимир Зеленски уточни, че неговите войски се стичат в северната част на страната, с цел да пазят този стратегически град, до момента в който съветските сили се доближават. Перфектният проект за Русия, която се стреми да завладее задачите райони на Донбас.

Украйна се огъва против Русия? Между 35 000 и 50 000 съветски бойци се стичат към Харков, доста стратегически град за Киев. Украинският президент Володимир Зеленски сподели в четвъртък, че няколко от войските му се насочват на север, с цел да пазят града и покрайнините му.

В последна сметка клопката, подложен от руснаците, наподобява работи, тъй като задачата на Москва е да принуди украинците да реалокират войски на север. След това тази маневра може да разреши на руснаците да отворят пробойни на юг и да завършат завладяването на задачите райони на Донбас.

В същото време украинската войска се бори да строи 250 000 души на фронтовата линия. „ Във всички бригади има 40% дефицит на личен състав “, акцентира френски боен източник пред Europe 1. „ Изправени сме пред вълна от дезертиране измежду младите наборници “, удостоверява украински офицер. „ В Киев към този момент не приказват с нас за въоръжение, а за проблеми с набирането “, продължава френски боец, завръщащ се от фронта след задача за наблюдаване.

Западните армии наподобява са решили. Украйна ще би трябвало да договаря за края на войната, с риск от най-лошия сюжет, да вземем за пример руснаците да се ангажират да отворят различен фронт.

Според информация на Europe 1 западните канцлерства приготвят координирани дипломатически дейности, с цел да убедят Володимир Зеленски да одобри правилото на договарянията. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР