Министерската комисия за мониторинг по изпълнението на договореностите по сделката

...
Министерската комисия за мониторинг по изпълнението на договореностите по сделката
Коментари Харесай

Прогнозата за петролния пазар през 2020 г. ще бъде обсъдена на 12 септември в рамките на ОПЕК+


Министерската комисия за мониторинг по осъществяването на договореностите по договорката в границите на ОПЕК+ (JMMC) ще разиска на 12 септември прогнозата за петролния пазар през 2020 година, е съобщил пред публицисти генералният секретар на ОПЕК Мохамед Баркиндо.

„ На срещата ще обсъдим данните за август (добивът на нефт и осъществяването на сделката). Също по този начин ще оценим обстановката на пазара, а точно по какъв начин въздействат на международната стопанска система продължаващите търговски разногласия “, е споделил той.

„ Ще разгледаме прогнозата до 2020 година Това е доста забавно. Приближаваме се към четвъртото тримесечие, по тази причина визията за 2020 година ще е по-ясна. Ще приказваме доста за това какъв ще е пазарът през 2020 година “, е споделил още Баркиндо, представен от Финмаркет. Той е допълнил също по този начин, че на съвещанието може да бъде прегледан въпросът за смяна на метриката на петролните ресурси, употребявани за оценка на успеваемостта на покупко-продажбите.
„ Това го няма в дневния ред, само че може да обсъдим (този въпрос) по време на дебата за обстановката на пазара “, е декларирал той.

Междувременно стана ясно, че Саудитска Арабия ще резервира актуалната си политика във връзка с ОПЕК+, без значение от промяната на министъра на енергетиката.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР