Министърът за българското председателство на Съвета на ЕС Лиляна Павлова

...
Министърът за българското председателство на Съвета на ЕС Лиляна Павлова
Коментари Харесай

Павлова благодари на БЧК за подготовката на доброволците на председателството

Министърът за българското председателство на Съвета на Европейски Съюз Лиляна Павлова изрази най-искрените си благодарности на екипа на Българския Червен кръст за оказаното подпомагане, поддръжка и ангажираност в интервала на подготовката и провеждането на първото ротационно председателство на страната ни по време на срещата си с ръководителя на организацията Христо Григоров.

БЧК оказа помощ на Министерството за българското председателство да приготви екипа от близо 150-те доброволци, които интензивно се включиха при организацията на събитията от календара на българското председателство. Организацията на Червения кръст даде своя база и специалисти, които образоваха младежите по какъв начин да реагират в незабавни и комплицирани обстановки и по какъв начин да оказват първа помощ. Те минаха образование по първа долекарска помощ в базата на Националния образователен център в Лозен, където доброволците получиха умения по какъв начин да реагират в незабавни обстановки и какви способи да употребяват при възможни произшествия и злополуки до идването на профилиран медицински екип.

Вашата персонална ангажираност, професионалното отношение и опита за работа с доброволци в допълнение даде самочувствие и стимулира младежите да работят за идеята – положителното показване на страната ни като ръководител на Съвета на Европейски Съюз - през миналите шест месеца, сподели по време на срещата министър Лиляна Павлова. Нашето съдействие е още един образец за значимостта на солидарните старания и екипна работа при реализацията на планове с сходна значителност и мащаб, акцентира министърът при срещата си с акад. Христо Григоров и пожела на целия екип здраве, шанс и професионални триумфи.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР