Министърът на здравеопазването на Великобритания Мат Ханкок заяви вчера, че

...
Министърът на здравеопазването на Великобритания Мат Ханкок заяви вчера, че
Коментари Харесай

Лондон: АстраЗенека е безопасна. Ваксинирайте се!

Министърът на опазването на здравето на Англия Мат Ханкок съобщи през вчерашния ден, че имунизацията на " АстраЗенека " против Ковид-19 остава безвредна и прикани хората да се имунизират, когато бъдат поканени от здравните служби в страната, съобщи Ройтерс.

" Знаем, че имунизацията " Оксфорд/АстраЗенека " в този момент избавя живот в Обединеното кралство. Така че когато ви се обадят, приемете имунизацията ", сподели той в изказване за електронните медии.

Над 10 европейски страни стопираха тази седмица да употребяват препарата на " АстраЗенека " заради подозрения, че предизвиква тромби в кръвоносната система на имунизираните, предава Българска телеграфна агенция.

Лекарственият регулатор в Австралия разгласи през днешния ден, че използването на " АстраЗенека " страната ще продължи, откакто са били проучени доказателствата за възможни опасности.

" Няма признаци, че това ще спре потреблението на оксфордската ваксина в Австралия ", сподели по австралийската телевизия Джон Скерит, шеф на националната администрация за лечебни материали.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР