Министърът на туризма Николина Ангелкова получи награда на церемония в

...
Министърът на туризма Николина Ангелкова получи награда на церемония в
Коментари Харесай

Министър Ангелкова получи награда на международното изложение „Интурмаркет” в Москва

Министърът на туризма Николина Ангелкова получи премия на гала в Москва по време на 13-ото Международно туристическо ревю „ Интурмаркет ”. Отличието се дава за „ многогодишно съдействие, огромно присъединяване и креативен метод при образуване работата на ревюто ”. Наградата е подписана от ръководителя на Федералната организация по туризъм на Русия Олег Сафонов, с който министър Ангелкова имаше ползотворна среща в границите на ревюто.
 1  12
Русия е генериращ пазар за България и е измежду петте страни, които изпращат най-вече туристи у нас. През 2017 година близо 558 хиляди руснаци са предпочели страната ни за отмора и пътешествия, а над 400 хиляди жители на федерацията имат втори дом в България, съобщи при награждаването министър Ангелкова.

България пък е измежду десетте най-предпочитани за отмора от съветските туристи страни и затвърждава имиджа си на фамилна дестинация измежду тях. Туроператори от федерацията, които работят на пазар България, осведомят за нараснало търсене все още с 15-20 % за лято 2018 година по отношение на март предходната година.

„ Интурмаркет ” е измежду най-големите интернационалните туристически тържища за експерти. Тази година в нея вземат участие повече от 1400 изложителя от над 130 страни, както и съветските райони и национални туристически представителства. По неокончателни данни форумът, който се организира от 10 до 12 март, ще бъде прегледан от над 74 хиляди гости. България показва на националния си щанд разнородни благоприятни условия за морски, културно-исторически, балнео-, СПА и уелнес туризъм.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР