Министърът на отбраната на Северна Македония Радмила Шекеринска подчерта, че

...
Министърът на отбраната на Северна Македония Радмила Шекеринска подчерта, че
Коментари Харесай

Министърът на отбраната на Северна Македония очаква подкрепа от България

Министърът на защитата на Северна Македония Радмила Шекеринска акцентира, че е минало времето министрите на защитата в района да вършат изказвания. Такъв метод на връзка не подхожда на държави-членки на НАТО, съобщи Българска национална телевизия.

" Македонският език, македонският народ са действителност и нито политическите договаряния, нито политическите кавги ще трансформират тази действителност. Ние обаче можем да създадем по-добро бъдеще за нашите нации и повече благоприятни условия за нашата юноша. Ето по какъв начин виждаме нашата задача ", сподели Шекеринска след церемонията по полагане на клетва на кадети от Военна академия " Генерал Михаило Апостолски ".

Тя акцентира, че " сигурността зависи от добросъседските връзки ". " И по тази причина чакаме България, която беше една от страните в района, подкрепила през цялото време нашата самостоятелност, само че и участието ни в НАТО и Европейски Съюз, да го направи и в този момент, тъй като другарските нации на Северна Македония и България могат да продължат напред единствено в случай че се поддържат ", уточни министърът на защитата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР