Министърът на младежта и спорта Весела Лечева участва в откриването

...
Министърът на младежта и спорта Весела Лечева участва в откриването
Коментари Харесай

Весела Лечева пожела успех на Банско като организатор на Световната купа по сноуборд

Министърът на младежта и спорта Весела Лечева взе участие в откриването на сезона в зимния ни курорт Банско. То се организира с наличието на ски легендите Мария Рийш и Марк Жирардели.  

Пред жителите, които се събраха на централния площад, Лечева сподели, че е горда от обстоятелството, че Банско години наред пази реномето на страната като отличен хазаин на надпревари от международен сан. Тази зима курортът е хазаин на старт от Световната купа в сноуборда с присъединяване на звездата ни в дисциплината Радослав Янков.  

„ Всяка година милиони по целия свят гледат стартовете от Световната купа. Ние, като Министерство на младежта и спорта, не може да не се гордеем, че Банско се утвърди като един от най-хубавите домакини “, уточни Весела Лечева.  

Отличията, които получава курортът демонстрират, че се потвърждава и се развива, сподели от своя страна министърът на туризма Илин Димитров.  

Преди церемонията на площада Лечева беше посетител на кмета на града Иван Кадев, където бяха разисквани настоящи тематики, свързани със зимните спортове.  
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР