ВАШИНГТОН (AP) — Предполагаемият сексуален контакт в центъра на процеса

...
ВАШИНГТОН (AP) — Предполагаемият сексуален контакт в центъра на процеса
Коментари Харесай

Процесът срещу Тръмп се обръща към секса, банковите сметки и властта: Акценти от третата седмица на свидетелските показания

ВАШИНГТОН (AP) — Предполагаемият полов контакт в центъра на процеса на Доналд Тръмп за престъпни пари получи графично лъчение в съда този ден предходната седмица, когато порноактьорката Сторми Даниелс показа описа си пред възторжено жури.

Свидетелските показания на Даниелс за времето, прекарано с Тръмп, бяха най-чаканият миг от процеса, който в този момент навлиза в четвъртата си седмица на очевидци като прокурорите са покрай приключването на историческото си дело.

Но не всичко беше безнравственост. Съдебните заседатели от Манхатън видяха писмено доказателство, предопределено непосредствено да свърже Тръмп с тайните парични заплащания, изпратени на Даниелс в опит да се купи мълчанието й в седмиците преди президентските избори през 2016 година, съгласно прокурорите.

Поглед към какво се случи през последната седмица:

(НЕ)БАЛАНСЪТ НА СИЛИТЕ

Журито изслушва в продължение на седем часа и половина Даниелс, който свидетелства с ярки детайлности за Сексуална среща през 200...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР