Спокоен ден за близнаците, раците да не решават финансови въпроси

...
Спокоен ден за близнаците, раците да не решават финансови въпроси
Коментари Харесай

Спокоен ден за близнаците, раците да не решават финансови въпроси

Спокоен ден за близнаците, раците да не вземат решение финансови въпроси (Хороскопът)Овен
Настроени сте да си полегнете, и още по какъв начин! Тъй като това не е свойствено за Вас, доста Ви безпокои. Нима Вашият темперамент претърпява необратими промени? Разбира се, че не! Останете в своята топла пижама колкото душата Ви желае. Скоро още веднъж ще станете себе си.: красиво облечени и изгарящи от неспокойствие да наваксате изпуснатото. Бъдете подготвени „ да запалите свещта ” безусловно след няколко дни, както единствено Вие умеете да вършиме това.
Телец
Компанията на Вашите родственици, другари и сътрудници през днешния ден напълно няма да е приятна за Вашия обичан човек и затова той ще се усеща неуютно. Затова се постарайте да му спестите това наслаждение, а в случай че не можете, даже и за секунда не се отделяйте от него. До Вас той ще се усеща много по-уверен.
Близнаци
Този ден не може да се назова извънреден – като цяло ще премине изцяло умерено, и добре. Представителите на този знак през днешния ден ще са по-скоро склонни към размисли и метафизичен беседи, в сравнение с към решителни дейности. Няма да Ви се желае нито да размишлявате, нито да се гмурнете във водовъртежа на приключенията. Но пък вероятността да прекарате времето си с в усамотение с непосредствен човек, ще се окаже доста примамлива. Ако желаете да се занимавате с нещо потребно, изберете си еднообразна работа. Това ще Ви помогне да се избавите от неприятните мисли и неприятното въодушевление.
Рак
Не е желателно през този ден да решавате и да обсъждате финансови и имуществени въпроси, а и да си вършиме дълготрайни проекти, изискващи обилни вложения. Идеите Ви надали ще срещнат поддръжка, а опитите да настоявате за тяхното разискване, може да поведе със себе си кавги. Не би трябвало да планирате за този ден пътешестване и занимания, свързани със съществено физическо натоварване. Денят е подобаващ за посещаване на музеи, театри и изложения. Даже диалозите за изкуство ще издигнат настроението Ви, в случай че ги водите с забавни хора. Ако сте дама – Рак, може да очаквате ново запознанство.
Лъв
За решение на настоящи настоятелен въпроси би трябвало да изберете утринните часове, когато ще имате по-голямо количество физическа сила. През втората половина на деня ще Ви ангажират в допълнение и задачки, свързани със фамилията. Ако поискате да извършите дома си по-уютен, пребиваването Ви там ще стане още по-привлекателно. Вечерта обсъдете с домочадието последните вести и поговорете за насъщните материални и битови проблеми. В края на деня емоционалността Ви ще нарастне и може да се ускори склонността Ви към еротични удоволствия.
Дева
Най-хубавото от изкуствата – киното, през днешния ден ще работи за Вас. По-интелектуални развлечения също се одобряват, само че най- към този момент би Ви се харесала забавна комедия в компанията на 2 бутилки пенлива и студена бира и няколко пакетчета чипс. Приятната компания на индивида, с който напълно няма да е наложително да поддържате диалог от самото начало, ще направи прекараното време напълно хармонично.
Везни
Професионалните различия стават все по-големи. Може да пострадате заради непочтеност на деловите сътрудници или немарливост на сътрудниците. За доста Везни сериозен проблем ще станат несправедливите условия, предявени от управлението. Финансовите вероятности са не неприятни, като са вероятни парични приходи. Вероятни са проблеми при обшуването с околните, само че до спорове няма да се стигне. Ще съумеете да предотвратите разправиите, да урегулирате фамилните несъгласия и да обясните на обичания човек, че за обиди и неодобрение няма причина.
Скорпион
Постарайте се да бъдете през днешния ден по-меки и лоялни към капризите на своя обичан човек. В края на краищата у всеки от нас живее дете, а у Вашата половинка то в този момент стартира да припомня за себе си с невероятна упоритост. Ще се наложи да бъдете толерантен родител и да усмирите разбушувалото се хлапе…
Стрелец
Днес Стрелците са учудващо спокойни, сдържани и съществени. Това прави деня извънредно подобаващ за разнообразни действия, като можете да достигнете триумф на практика във всичко. Бъдете деликатни при общуването с обкръжаващите. От това, по какъв начин ще се реализира то през днешния ден, зависи прекомерно доста. Затова не е редно да си позволявате преднамерено да обиждате човек, като да вземем за пример демонстрирайки своето предимство. Постарайте се да си дадете успокоение, а по този начин по-лесно ще достигнете мечтаното.
Козирог
На Вашия обичан през днешния ден ще се коства, че не е заслужен да бъде паралелно с Вас. Вашата цел би трябвало да е, да го убедите в противоположното, в случай че, несъмнено, желаете да продължавате връзките си с него. От степента на Вашата меродавност ще зависи блясъка на неговите очи.
Водолей
Днес ще можете да отделите време за своите персонални стремежи и желания. Може да избухнат усеща към нови познати, както и да се стартират сантиментални връзки. Днес ще бъдете чувствителни и прочувствени. В работата може да се ръководите от по- възрастните и опитни сътрудници. Вечерта е подобаваща за срещи с другари и за забавни диалози.
Риби
Определете своите цели и строго се придържайте към тях. Възможно е някой на работата, в компанията или в къщи, да претендира за Вашето свободно време, за Вашите стремежи, или да изпитва Вашето самообладание. У Вас може да възникне прелъщение да отговорите със единодушие и да изчакате, с цел да видите какво ще стане, само че и не се опасявайте да се откажете, в случай че това е нужно. Помнете, че нерешителността няма да помогне да постигнете поставените цели.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР