ТУСКАЛОСА, Алабама (AP) — След 20 години във фабриката на

...
ТУСКАЛОСА, Алабама (AP) — След 20 години във фабриката на
Коментари Харесай

United Auto Workers е изправен пред ключов тест на юг с предстоящото гласуване в завода на Mercedes в Алабама

ТУСКАЛОСА, Алабама (AP) — След 20 години във фабриката на Mercedes-Benz в Алабама, Брет Гарард сподели, че е „ към този момент не се поддавам на лъжите ” и ще гласоподава за съюз.

Компанията неведнъж е обещавала да усъвършенства заплащането и изискванията, само че Гарард сподели, че тези обещания не са се материализирали.

„ Mercedes твърди, че сме семейство, един тим, една борба. Но с годините научих едно нещо: не се отнасям по този начин към фамилията си “, сподели Гарард.

Месец откакто служащите във фабрика на Фолксваген в Тенеси с болшинство гласоподаваха за сливане в синдикатите, Обединените автомобилни служащи се стремят към основна победа в Мерцедес-Бенц в Алабама. Повече от 5000 служащи в оборудването във Ванс и близкия цех за акумулатори ще гласоподават идната седмица дали да се причислят към синдиката.

Победата в Mercedes би била огромна премия за UAW, който се пробва да преодолее съпротивата на профсъюзите в дълбокия юг, където щатите примамиха задгранични производители на автом...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР