Бившият български футболист Димитър Бербатов отрече спекулациите от последната седмица,

...
Бившият български футболист Димитър Бербатов отрече спекулациите от последната седмица,
Коментари Харесай

Димитър Бербатов: Няма нищо вярно в информацията, че ми е бил предложен пост в ЦСКА

Бившият български футболист Димитър Бербатов отхвърли спекулациите от последната седмица, че му е бил препоръчан управителен пост в ЦСКА след промяната на собствеността в клуба.

Припомняме ви, че Гриша и Данаил Ганчеви се отдръпнаха от " алените " на 30 април, когато стана ясно, че акциите им се трансферират на " Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука ".

Тази вест породи информации, че е допустимо Бербатов да се завърне при " армейците " в ролята на началник, само че самият той опроверга изцяло сходни клюки.

" Това се спекулации, за които разбрах, до момента в който бях в чужбина. В тях няма нищо правилно ", разяснява голмайстор №1 в историята на българския народен тим по футбол.

Междувременно някогашният претендент за президент на Българския футболен съюз (БФС) разяснява и дали вижда смяна в дейностите на централата след извършения в средата на март Конгрес, на който за началник беше определен Георги Иванов.

" Виждам, че не се вършат крачки за понижаване на чужденците в шампионата. Това значи, че нашите футболисти ще продължат все по този начин да не получават нужното доверие, само че се надявам това да се промени скоро ", съобщи Димитър Бербатов.

Днес някогашният играч на ЦСКА, Байер Леверкузен, Тотнъм, Манчестър Юнайтед, Монако и редица други отбори беше специфичен посетител в Професионална Гимназия по Електротехника и Електроника (ПГЕЕ) " Константин Фотинов " в Бургас, където откри третата фотоизложба с фрагменти от най-емблематичните моменти от неговата кариера. Припомняме ви, че тя е основана по концепция на ръководителя на Асоциация “Докосни дъгата ” доктор Денислава Ангелова



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР