Новият шампион в италианската Серия А Интер разби с 5:0

...
Новият шампион в италианската Серия А Интер разби с 5:0
Коментари Харесай

Интер разгроми Фрозиноне и подгони клубния си рекорд в Серия А

Новият първенец в италианската Серия " А " Интер разруши с 5:0 като посетител Фрозиноне в среща от 36-ия кръг на шампионата.

На стадион " Бенито Стирпе " футболистите на Симоне Индзаги излязоха напред в резултата след 19 минути игра посредством Давиде Фратези, който след тъкмо час игра асистира на Марко Арнаутович, а австриецът осъществя за 2:0.

В 77-ата минута канадецът Таджън Бюкянън откри головата си сметка за " нерадзурите ", разписвайки се с точно осъществяване от междинна отдалеченост, с цел да направи резултата 3:0.

Така се стигна до последните 10 минути на постоянното време, когато две бързи попадения на Лаутаро Мартинес и Маркюс Тюрам оформиха крайното 5:0.

С този триумф Интер събра 92 точки на върха в подреждането и в оставащите два кръга ще се бори да усъвършенства върха си от 97 пункта, който датира от сезон 2006/07.

Междувременно Фрозиноне остава на 16-ата позиция с 32 точки, като отборът на Еузебио ди Франческо остава забъркан в битката за оцеляване. Към този миг " канарчетата " са на два пункта над зоната на изпадащите, само че имат и мач повече по отношение на 18-ия Фрозиноне.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР