НЮ ЙОРК (AP) — За случайния зрител състезанието в Westminster

...
НЮ ЙОРК (AP) — За случайния зрител състезанието в Westminster
Коментари Харесай

Dog Show 101: Какво има в Westminster Kennel Club

НЮ ЙОРК (AP) — За инцидентния фен надпреварата в Westminster Kennel Club може да наподобява много просто: вземете си куче. Подстригвайте го. Поставете го. Водете го към пръстен.

Но има доста повече забъркани в достигането на върха на киноложките събития в Съединени американски щати, в този момент в своята 148-ма година. Това е година, която беше предизвикателна за киноложкия клуб: ръководителят на изложбата умря предходната есен и плануван арбитър беше упрекнат през март в владеене на материали за полово малтретиране на деца.

Ето тънкостите на Уестминстър, което би трябвало да стартира в събота със съревнование по аджилити в USTA Billie Jean King National Tennis Center в Ню Йорк:

КОЛКО КУЧЕТА?

Над 2500 кучета от 200 разнообразни породи и разновидности, които са подгрупи от породи, се записаха, с цел да се опитат за трофея за най-хубавото в изложбата, който ще бъде награден във вторник вечерта.

Произхождайки от всеки щат на Съединени американски щати и страни от Чили до Тайланд, гамата включва такива познати породи ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР